Autor Zpráva
aaa
Profil
Dobry den,
mam nasledujici problem. Mam vlastni redakci system, ktery funguej na docela velkem poctu webu. Momentalne delam stranky k nimz je WH u bananu. Sam mam nekolik WH u te same spolecnosti a redakcak tam vzdycky bezel bez problemu bezel. Funguej i ted, ovsem na subdomenach ktere jsou tam uz delsi dobu. Pokud zalozim novou subdomenu a zkopiruju komplet obsah adresare, na kterem mi redakcak funguje do adresare noveho nastane problem. Po prihlaseni mi vyhodi nasledujici chybu:

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/polexxxxx.xx/subdomains/www/login.php:19) in /home/www/polexxxxx.xx/subdomains/www/admin.php on line 58

Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/polexxxxx.xx/subdomains/www/login.php:19) in /home/www/polexxxxx.xx/subdomains/www/admin.php on line 58

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/polexxxxx.xx/subdomains/www/login.php:19) in /home/www/polefitness.cz/subdomains/www/admin.php on line 65


Pritom na jine subdomene, kde je treba tri mesice funguje problem neni a bez problemu se prihlasim. Zkusil jsem ho nakopirovat na 3 ruzne WH (tri ruzne servery) u bananu a vsude je problem stejny. Pak jsem zkusil jineho poskytovatele WH a tam funguje bez problemu.

Technicka podpora mi nebyla schopna poradit a sam take netusim v cem muze byt problem. Kod pro prihlasovani je nasledujici:

<?
include_once ('login.php');


if (isset($_COOKIE['SID1']) and strlen($_COOKIE['SID1'])>1)
{
$SID1 = $_COOKIE['SID1'];
session_id($SID1);
session_start();
$sec = explode(" ",$_SESSION['login_time1']);
if ((time() - $sec[1])>7400) { $_SESSION['user_id1']='';session_unregister('user_id1');session_unregister('login_time1');unset($_SESSION['login_time1']);unset($_SESSION['user_id1']);unset($SID1); unset($_SESSION['user_id1']);} //tohle uz session znici (s nasledujici podminkou)
if (($SID1 != md5($_SESSION['login_time1'].$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"].$_SERVER['REMOTE_ADDR'])))
{
setcookie ("SID1");
{ unset($_SESSION); unset($sidd1); unset($SID1);}//die("security error". $SID ."se nerovna".md5($_SESSION['login_time'].$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"].$_SERVER['REMOTE_ADDR']). "data : ".$_SESSION['login_time'].$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"].$_SERVER['REMOTE_ADDR'] );

}
else
{

setcookie ("SID1",$SID1,time()+7400,'/');
}
}

else
{
list($usec, $sec) = explode(" ",$_SESSION['login_time1']);
if ($_POST['sid1'])
{	$SID1 = $_POST['sid1'];
session_id($SID1);
session_start();
if ((time() - $sec)>7400) { $_SESSION['user_id1']='';session_unregister('user_id1');session_unregister('login_time1');unset($_SESSION['login_time1']);unset($_SESSION['user_id1']);unset($SID1); unset($_SESSION['user_id1']);} //tohle uz session znici (s nasledujici podminkou)
if (($SID1 != md5($_SESSION['login_time1'].$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"].$_SERVER['REMOTE_ADDR']))) { unset($_SESSION); unset($sidd1); unset($SID1);}
}
if ($_GET['sid1'])
{
$SID1 = $_GET['sid1'];
session_id($SID1);
session_start();
if ((time() - $sec)>7400) { $_SESSION['user_id1']='';session_unregister('user_id1');session_unregister('login_time1');unset($_SESSION['login_time1']);unset($_SESSION['user_id1']);unset($SID1); unset($_SESSION['user_id1']);} //tohle uz session znici (s nasledujici podminkou)
if (($SID1 != md5($_SESSION['login_time1'].$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"].$_SERVER['REMOTE_ADDR']))) 	{ unset($_SESSION); unset($sidd1); unset($SID1); $_SESSION['user_id1']='';unset($_SESSION['user_id1']);}
}
if($SID1 && !($_POST['cookies_on'])) $sidd1 = "&sid1=".$SID1;
}

if($_POST['LogInSubmit'])
{
$out = mysql_query("select * from `adminuser` where (`login`='".$_POST['login']."' AND `password`='".$_POST['pass']."') limit 1;");
$outa = mysql_query("select * from adminuser where login like '".$_POST['login']."'");
$outa_rows = mysql_num_rows($outa);
$outb = mysql_query("select * from adminuser where password like '".$_POST['pass']."'");
$outa_rows = mysql_num_rows($outb);

if($radek = mysql_fetch_array($out)) {
$time1 = microtime();
$SID1=md5($time1.$_SERVER["HTTP_USER_AGENT"].$_SERVER['REMOTE_ADDR']);
session_id($SID1);
session_start();
$_SESSION['login_time1']= $time1;
$_SESSION['user_id1'] = $radek['id'];
$_SESSION['user_vip1'] = $radek['vip'];
$_SESSION['user_login1'] = $radek['login'];
$sidd1 = "&sid1=".$SID1;
$rightLoggedIn = true;
if($_POST['cookies_on']==true) {setcookie ("SID1",$SID1,time()+7400,'/');$sidd1='';}
}}

if ($_GET['logoff1']){
$UserOut2 = mysql_query("select * from adminuser where id like '".$_SESSION['user_id1']."'");
$UserRadek2 = mysql_fetch_array($UserOut2);

unset($_SESSION['user_id1']);session_destroy();$_SESSION['user_id1']='';$SID1='';$sidd1='';setcookie ("SID1",'',time()-1,'/');

}

function get_current_insert_id($table)
{
$tablename         = $table;
    $next_increment     = 0;
    $qShowStatus         = "SHOW TABLE STATUS LIKE '$tablename'";
    $qShowStatusResult     = mysql_query($qShowStatus) or die ( "Query failed: " . mysql_error() . "<br/>" . qShowStatus );


    while ($row = mysql_fetch_assoc($qShowStatusResult)) {
    $next_increment = $row['Auto_increment'];
      }
      mysql_free_result($qShowStatusResult);

      return $next_increment;
}
include ('functions.php');
?>


Pokud by mi byl nekdo shopny poradit co udelat pro to, aby to fungovalo, byl bych hrozne rad, protoze uz nevim co delat. + upozornuju ze na zacatku kodu se nic nevypisuje, neni tam BOM ani nic podobneho.
tiso
Profil
aaa: chybová hláška ti to vraví jasne: výstup začal v súbore login.php na riadku 19, ktorý si vložil na druhom riadku tohto súboru. Poprosím ukážku.
aaa
Profil
<?

$SQL_Server   = "localhost";

$SQL_Uzivatel = "fflowers.xxx.xx";

$SQL_Heslo    = "xxxxxx";

$databaze     = "fflowers_xx_xx";

$pripojeni = MySQL_Connect($SQL_Server, $SQL_Uzivatel, $SQL_Heslo) or Die(MySQL_Error());

MySQL_Select_Db($databaze, $pripojeni) ; mysql_query("SET NAMES 'UTF8';") or Die(MySQL_Error());



?>
aaa
Profil
tak problem vyresen. dik za ochotu ;)
T_u_k_y
Profil *
Já mam ale úplně stejný problém akorad s tím rozdílem, že se mi ta hláška objeví i na localu a též se obejví hláška při využití cookie nebo čehokoli spojeného s modifikaci hlaviček ...
Například přesměrování v PHP též nefunguje jak na localu tak i na hostingu :(
Ale musím poznamenat, že redakční system Joomla na hlavní domeně pracuje bezchyby, nevím čím to je, že nefungují moje scripty.
Ze začátku totiž fungovali, teď ne...
Naprogramoval jsem už dost skriptů a najednou nefungují :-/ !
Hlavičky odesílam vždy před jakýmkoli html kodem.

Poradí mi někdo v čem by mohla být chyba :)) ? Předem díky za odpovědi!

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: