Autor Zpráva
fuckin
Profil
Mám tři otázky:

1. Lze udělat vícevláknové stahování i u souboru, který posílá php script? Nechápu proč by to nešlo, ale mě to u free download manageru nejde.

2. Jsou nějaké normované headers pro stoprocentní kompatibilitu u stahování souborů? Zatím sem snad u všech narazil na minimálně jeden problém. Lze nějakým způsobem přečíst hlavičky ostatních download serverů abych si zhruba zjistil co používají ony?
Používám toto
            header("Pragma: public");                                                // purge the browser cache
            header("Expires: 0");                                                    // ...
            header("Cache-Control:");                                                // ...
            header("Cache-Control: public");                                         // ... 
            header("Content-Description: File Transfer");                            //  
            header("Content-Type: ".$this->properties["type"]);
            header("Content-Disposition: attachment; filename=\"$soubor\"");                      
            header("Content-Transfer-Encoding: binary");                             // transfer method
            header("Content-Range: $download_range");                                // download range
            header("Content-Length: $download_size");       


3. Navazování stahování mám řešené přes HTTP-RANGE, desktop browsery s tím nemají problém, problém nastává u managerů, které hlásí, že server nemá resume support. Proto se chci zeptat, jestli managery fungují na stejném principu, či je třeba nato nějaká finta apod :).

Pozn.: U všech stahování mám na mysli stahování přes php skript.
AM_
Profil
tohle jsem nikdy neřešil, ale napadá mě, vypiš si, jaké hlavičky zasílá download manager (to nebude tak složité - dej stahovat z nějakého tvého PHP, které to zaznamená), a pokud tam pořád nebude nic kloudného, zjisti, jakou odpověď na takový request zasílá server, ze kterého download manager stahovat umí. Věřím, že tam už nějak řešení najdeš.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0