Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Esonyx Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 1. 2010, 13:25:52
Ahoj, mám problém s ukládáním do SESSION. Měl jsem web na webzdarma.cz a přestěhoval ho na hosting od Forpsi.cz. Na localu a na wz vše funguje. Na forpsi jsem zjistil že je vypnutá funkce register_globals takže jsem přepsal kódy nasledovně:
session_start(); $pormennaap = $_POST[promenna]; $_SESSION["promenna"] = $promennaap; Vše funguje ve scriptu pro login uživatele, do session se mi uloží výsledek z databáze (prezdivka, id, atd...). Ale pokud se dostnanu k obsáhlému formuláři, který potřebuju zpracovat (úprava dat v DB) tak se mi tímto způsobem neuloží do sessions vůbec nic. Mohl bych to řešit odeslínáním proměnné ze serveru zpět k uživateli a potom zase na server. Ale přijde mi to zbytečné a nevím co stím, proto se obracím na vás. Předem děkuji za veškerou pomoc. |
||
AM_ Profil |
#2 · Zasláno: 19. 1. 2010, 13:32:54
Esonyx:
„Ale pokud se dostnanu k obsáhlému formuláři, který potřebuju zpracovat (úprava dat v DB) tak se mi tímto způsobem neuloží do sessions vůbec nic.“ Pokud to funguje jednou, bude to fungovat i podruhé - asi tam máš někde chybu. $pormennaap = $_POST['promenna']; |
||
Esonyx Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 1. 2010, 13:45:47
Máte pravdu že bez uvozovek je to špatně, ale nefunguje ani s ' ani s ", ta promenna z $_POST se mi vloží do proměnné. Ale proměnná se mi už neuloží do $_SESSION
<?php session_start(); $nazevd = trim($_POST['nazevd']); $nazevjazykd = trim(strtolower(strip_tags($_POST['nazevjazykd']))); if (!empty($nazevd) && !empty($nazevjazykd)) $_SESSION['nazevfilmu4k'] = $nazevd.";".$nazevjazykd; $_SESSION['mpaak'] = trim($_POST['mpaa']); ... Napadlo mě jestli nemůže být něco špatně v nastavení php, ale do toho moc nevidím. |
||
Esonyx Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 1. 2010, 14:40:10
Vyřešeno.
Chybu jsem měl v podmínce, kde jsem zapoměl nahradit $promenna $_POST['promenna'] K vyřešení pomohl tento topic: Odkaz |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0