Autor Zpráva
kubatt
Profil
Warning: file_get_contents(http://mhdkom.tym.cz/admin/mod/icq_stav.php?c=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/free/tym.cz/m/mhdkom/root/www/admin/inc/moduly.php on line 5


čaute nějak mi nefunguje funkce file_get_contents() ale nevím čím to je prosím pokud mi to vysvětlíte a řeknete jak to mam udělat tak díky ;)
keeehi
Profil
A ty se divíš, když soubor http://mhdkom.tym.cz/admin/mod/icq_stav.php?c=1, který chceš načítat neexistuje?
kubatt
Profil
jo promiň tady
Warning: file_get_contents(http://mhdkom.tym.cz/admin/mod/cas.php?c=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/free/tym.cz/m/mhdkom/root/www/admin/inc/moduly.php on line 5
Alphard
Profil
Hmm, nevím, mně to funguje bez problémů:
<?php
$url = "http://mhdkom.tym.cz/admin/mod/cas.php?c=1";
echo "Výpis ze stránky <a href=\"$url\">$url</a>:<hr>\n";
echo file_get_contents ($url);

a kdyby jste měl v PHP zakázaný přístup na "stránky venku", chybová hláška by myslím vypadala jinak.

Dejte sem váš kód, třeba někomu něco padne do oka.
kubatt
Profil
KOD
echo file_get_contents("http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/admin/mod/".$jmeno.".php?c=1");
Alphard
Profil
A když zkusíte kód z [#4]?
kubatt
Profil
tak se mi vypíše
Warning: file_get_contents(http://mhdkom.tym.cz/admin/mod/cas.php?c=1) [function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 403 Forbidden in /home/free/tym.cz/m/mhdkom/root/www/admin/test.php on line 4

ale podle mně to nebude tím že je to zakazane protože na webu zdarma mi to píše že funkce není povolena ale tady jen toto :(
keeehi
Profil
kubatt:
Toto je v pořádku, takže chyba je někde jinde, takže "celý kód" <- né však 250 řádků kódu
EDIT: Teď mě tak napadá, že to ale asi v kódu nebude.
fuckin
Profil
To je takovy problem to vyzkouset v samostatnem souboru pro eliminaci chyb generovanych jinymi radky kodu?
kubatt
Profil
fuckin:
To je takovy problem to vyzkouset v samostatnem souboru pro eliminaci chyb generovanych jinymi radky kodu?
co ? :-D nechápu

no takže na localhostu taky nefakčí :-D
kubatt
Profil
nebude to tím že tam nemam hlavičku stránky ?
fajzen
Profil
kubatt:
citujem z podpory wz:
Omezeny jsou: souborové a adresářové funkce (na práci se soubory pouze ve Vašem adresáři), ...
keeehi
Profil
kubatt:
Tím to rozhodně nebude, neboť touto funkcí se dá načítat libovolný obsah. Alespoň jsem se zatím nesetkal s obsahem, který by file_get_contents nezvládlo.

fajzen:
A nemyslí tím náhodou celou doménu? Že tyto funkce nefungují mezi jinými doménami ale pouze v jedné doméně? To by potom nemělo ani jít zapisovat do souboru v jiné složce, s čímž jsem u wz neměl problémy.
fajzen
Profil
keeehi:
asi áno, ale možno je problém v tom, že zadáva cestu absolútne...
AM_
Profil
kubatt:
nebude to tím že tam nemam hlavičku stránky ?
na co PHP potřebuje HTML hlavičku?

echo file_get_contents("http://".$_SERVER['SERVER_NAME']."/admin/mod/".$jmeno.".php?c=1");
Rozumím dobře domu, že ze svého vlastního serveru stahuješ přes absolutní odkaz (http://)? je to k něčemu?
Pokud tam potřebuješ vykonat PHP a zobrazit výstup, tohle je schůdnější cesta:
$_GET['c'] = 1;
include "admin/mod/".$jmeno.".php";
kubatt
Profil
fajzen : Není to na wz.cz domena tym.cz spadá pod ic.cz :)
jo dik ale tohle pravě nemůžu použít protože třb už ten modul mam v administraci a když dam c=1; tak mi to přepne do konfigurace i další moduly proto to potřebuji tam dat to c=1 ale jen k tomu jednomu pokud znaš jiné řešení tak napiš ;) ale nechci inframe
AM_
Profil
$c_puvodni = $_GET['c'];
$_GET['c'] = 1;
include "admin/mod/".$jmeno.".php";
$_GET['c'] = $c_puvodni;
kubatt
Profil
AM_:
díky to je to co sem hledal ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: