Autor Zpráva
Fojcek
Profil
Prosim, nevite nekdo, jak lze zjistit na serveru, v adresari do ktereho se zapisuji soubory, zda nejaky konkretni soubor existuje aniz bych ho primo otviral prikazem fopen? Ten totiz, pokud neexistuje, vypise na starnku chybu a rozhodi mi cely design. Da se nejak udelat vypis adresare? A lze neco podobneho takktez s tabulkami v db (zjisteni existence, vypis tabulek + info o stavu (napr zda obsahuje nejaka data k optimizaci?)
Dekuji
Alphard
Profil
file_exists()
Fojcek
Profil
Alphard:
Diky moc. Prominte, ze nepouzivam diakritiku, jsem ve Spanelsku na Spanelskem PC a diakritika tu neni.
Zkusim s tim experimentovat. Zapisuje se to jako podminka? tzn: If (file_exists(adresa)){akce 1 } else {akce2}
Dekuji.
Jeste se pidim po tom, jak zjistit existenci tabulky v DB, jeji stav (zda je "zrala" k optimizaci), pripadne vypis vsech tabulek v DB?
Diky moc.
PS: Muj web: Cesky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: