Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ondrej16556 Profil |
#1 · Zasláno: 26. 1. 2010, 19:24:41
Nefunguje mi prihlásenie.
Vždy pri spustení mi vypíšu hlášky: Warning: mysql_connect(): Access denied for user 'nobody'@'192.168.12.5' (using password: NO) in /3w/wz.cz/d/ds-ns/uzivatelia/overenie.php on line 5 Warning: mysql_select_db(): Access denied for user 'nobody'@'192.168.12.5' (using password: NO) in /3w/wz.cz/d/ds-ns/uzivatelia/overenie.php on line 6 Warning: mysql_select_db(): A link to the server could not be established in /3w/wz.cz/d/ds-ns/uzivatelia/overenie.php on line 6 Warning: mysql_query(): Access denied for user 'nobody'@'192.168.12.5' (using password: NO) in /3w/wz.cz/d/ds-ns/uzivatelia/overenie.php on line 10 Warning: mysql_query(): A link to the server could not be established in /3w/wz.cz/d/ds-ns/uzivatelia/overenie.php on line 10 Kód súboru index.php : <html> <head> <title>Prihlásenie</title> </head> <body> <form name="form1" method="post" action="overenie.php"> <b>Meno:</b><input type="text" name="txtmeno" size="20"><br /> <b>Heslo:</b><input type="text" name="txtheslo" size="20"><br /> <input type="submit"> </form> </body> </html> Kód súboru overenie.php : <? setcookie('txtmeno', '', time()); setcookie('txtheslo', '', time()); $spojenie = mysql_connect("mysql.wz.cz:3306", "", ""); mysql_select_db("dsns"); $sql = "SELECT uziv_heslo FROM uzivatelia WHERE uziv_meno='{$REQUEST['txtmeno']}'"; $výsledok = mysql_query($sql); if (!$výsledok): echo "Overenie nejde použiť."; exit; endif; if(!mysql_num_rows($výsledok)): echo "Užívateľ nenájdený. "; exit; else: if (mysql_result($_výsledok, "uziv_heslo") != $_REQUEST['txtheslo']): echo "Nesprávne heslo!"; exit; else: setcookie('txtmeno', '', time()+3600); setcookie('txtheslo', '', time()+3600); endif; endif; ?> <html> <head> <title>Stránka aplikácie</title> </head> <body> <div>Úspešne ste sa prihlásili.</div> <!-- Obsah stránky --> </body> </html> Poradíte mi, v čom je chyba? |
||
Beavis Profil |
#2 · Zasláno: 26. 1. 2010, 19:33:36
ondrej16556:
mysql_connect("mysql.wz.cz:3306", "", "") Chybí uživatel MySQL. |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0