Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Viktor K. Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 2. 2010, 00:02:20
Dobrý den,
mám takový problém. Na internetu se nachází stovky hotových scriptů na formuláře s přílohou. Jenže já mám formulář bez přílohy o cca. 50 proměnných a nechce se mi to celé překopávat (fakt složité). Vy určitě budete vědět jak na to...tady je ten můj form Formulář asi nemusím uvádět, dejme tomu, že tam mám: <input type="file" name="soubor" size="42"> poslat.php: <h1>Odesláno</h1> <div class="descr">Odesláno nebo neposláno</div> <p> <?php #Rozmery: $sirka = $_REQUEST['sirka'] ; $vyska = $_REQUEST['vyska'] ; $hloubka = $_REQUEST['hloubka'] ; #Korpus: $strop = $_REQUEST['strop'] ; $zada = $_REQUEST['zada'] ; $dno = $_REQUEST['dno'] ; $bokl = $_REQUEST['bokl'] ; $bokr = $_REQUEST['bokr'] ; $sokl = $_REQUEST['sokl'] ; #Dveře: $pocetdveri = $_REQUEST['pocetdveri'] ; $ram = $_REQUEST['ram'] ; $lamino = $_REQUEST['lamino'] ; $zdradlo_bronzove = $_REQUEST['zrcadlo_bronzove'] ; $zrcadlo_stribrne = $_REQUEST['zrcadlo-stribrne'] ; $lakobel_lakomat = $_REQUEST['lakobel_lakomat'] ; $specialni = $_REQUEST['specialni'] ; $lamino = $_REQUEST['lamino'] ; #Moduly: $mod1 = $_REQUEST['mod1'] ; $mod2 = $_REQUEST['mod2'] ; $mod3 = $_REQUEST['mod3'] ; $mod4 = $_REQUEST['mod4'] ; $mod5 = $_REQUEST['mod5'] ; #Vnitřní zástavba: $pocetmodulu = $_REQUEST['pocetmodulu'] ; $barvakorpusu = $_REQUEST['barvakorpusu'] ; $barvazastavby = $_REQUEST['barvazastavby'] ; $modul['+j+'] = $_REQUEST['modul['+j+']'] ; $poznamka_moduly = $_REQUEST['poznamka_moduly'] ; #Další: $poznamka = $_REQUEST['poznamka'] ; #Kontaktní údaje: $jmeno = $_REQUEST['jmeno'] ; $adresa = $_REQUEST['adresa'] ; $email = $_REQUEST['email'] ; $tel = $_REQUEST['tel'] ; $poznamka = $_REQUEST['poznamka'] ; if ($email!="" and $adresa!="" and $jmeno!="") { $m_komu="veekey@email.cz"; $m_predmet="Online kalkulace skrine-$jmeno"; $m_zprava=" Byla přijata následující poptávka: Jméno a příjmení: $jmeno Adresa montáže: $adresa E-mail: $email Telefon: $tel Základní údaje: Rozměry (v mm): Šířka: $sirka Výška: $vyska Hloubka: $hloubka Korpus: bok-levý: $bokl strop: $strop záda: $zada dno: $dno bok-pravý: $bokr Dveře: počet dveří: $pocetdveri (maximální šířka 1200 mm) rám dveří: $ram výplň dveří: Lamino: $lamino x Zrcadlo bronzové: $zrcadlo_bronzove x Zrcadlo stříbrné: $zrcadlo_stribrne x Lakobel/lakomat: $lakobel_lakomat x Speciální (viz pozn.): $specialni x Vnitřní zástavba: počet modulů: $pocetmodulu (maximální šířka 1200 mm) barva korpusu: $barvakorpusu barva vnitřní zástavby: $barvakorpusu Moduly: modul 1...$mod1 modul 2...$mod2 modul 3...$mod3 modul 4...$mod4 modul 5...$mod5 Poznámky ke dveřím a modulům: $poznamka_moduly Komentář: $poznamka www.karasek.cz ...(C) by www.Impulso-reklama.eu "; } $m_hlavicky="From: $email"; echo "<h2><strong>Váš e-mail byl úspěšně odeslán. <br/>Děkujeme za poptávku. Co nejdříve Vás kontatkujeme.</strong></h2> <br /> <a href='hlavni-strana'><h1>ZPĚT</h1></a>"; } else { echo "<p>Váš e-mail se <strong>nepodařilo odeslat</strong> pravděpodobně jste nevyplnili všechny údaje, nebo nevíte kolik je 1 + 1.</p>"; } ?> </p> Koukne se mi na to někdo prosím? Jako odměnu nabízím odkaz na vaše stránky, který vložím na: http://www.karasek.cz/odkazy/ http://www.ramps.cz/odkazy-reklama |
||
AM_ Profil |
#2 · Zasláno: 4. 2. 2010, 08:56:01
Zkus se podívat na třídu Form z Nette frameworku (lze použít i zvlášť, bez frameworku).
|
||
Viktor K. Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 2. 2010, 09:20:39
Aha, no tak to je pro mě španělská vesnice...Tenhle form mi dělal kámoš, tak abych to snadno upravil a kupodivu to funguje. Jen to neodešle přilohu
|
||
Časová prodleva: 13 let
|
0