Autor Zpráva
mke
Profil *
Dobrý den,
rád bych se zeptal jak mam udělat abych odeslalt tohle:

<form method="post" action="admin.php">
 <p>Zápis do tabulky</p>
  <p><select name="D1" size="1">
<optgroup label="Erastliga">
<option value="LIB">Liberec</option>
<option value="PLZ">Plzeň</option>
<option value="PCE">Pardubice</option>
<option value="KLA">Kladno</option>
<option value="KVa">Karlovy Vary</option>
<option value="LIT">Litvínov</option>
<option value="SLA">Slavia</option>
<option value="SPA">Sparta</option>
<option value="TRI">Třinec</option>
<option value="CEB">Budějovice</option>
<option value="UNL">Ústí</option>
<option value="VIT">Víkovice</option>
<option value="ZNO">Znojmo</option>
<option value="ZLN">Zlín</option>
</optgroup>
</select>
<input type="text" size="2" name="skore">
:	
<input type="text" size="2" name="skore2">
    <select name="D2" size="1">
      <optgroup label="Erastliga">
      <option value="LIB">Liberec</option>
      <option value="PLZ">Plzeň</option>
      <option value="PCE">Pardubice</option>
      <option value="KLA">Kladno</option>
      <option value="KVa">Karlovy Vary</option>
      <option value="LIT">Litvínov</option>
      <option value="SLA">Slavia</option>
      <option value="SPA">Sparta</option>
      <option value="TRI">Třinec</option>
      <option value="CEB">Budějovice</option>
      <option value="UNL">Ústí</option>
      <option value="VIT">Víkovice</option>
      <option value="ZNO">Znojmo</option>
      <option value="ZLN">Zlín</option>
      </optgroup>
    </select>
    po prodloužení
	<input type="checkbox" name="ctverecek">
<p>
  <input type="submit" value="Odeslat výsledek">
    </form>

--------------------------------------------------------------------------------------------------

do nejakej vytvorene tabulky normalne pomoci <tablet>

Moderátor Alphard: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
mke
Profil *
potrebuju udelat, abych nemusel porad zapisovat do tabulky, tak se to tam zapise samo a jeste, aby se ty tymy v te tabulce seradili podle poctu bodu dik......jestli znate jinej zpusob tak pls napiste
Alphard
Profil
Přepokládám, že se snažíte udělat klasickou tabulku pořadí týmů podle bodů. Něco jako Tabulka: O2 extraliga 2009/10 - Sport.cz.
Vytvoření tohoto systému je ale složitější, než si myslíte. Nejdříve je nutné navrhnout vhodnou strukturu databázových tabulek, pak do nich vkládat data a nakonec vypočítat body (a další statistiku) a vypsat.
mke
Profil *
jj neco takovyho bych chtel :D

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: