Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
PHP_Nemaster Profil |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2010, 22:00:49 · Upravil/a: PHP_Nemaster
Dobrý den,
začal jsem experimentovat s cURL a můj první pokus asi skončil nezdarem. Zkoušel jsem přes cURL pomocí metody POST odeslat text na jinou stránku a zobrazit ho, ale nefunguje to. Poradíte prosím co s tím? Tohle je první stránka, kde je cURL request: <?php $init = curl_init(); $url = "http://algonjaner.orgfree.com/getpost.php"; $text = "Hello"; curl_setopt( $init, CURLOPT_URL, $url ); curl_setopt( $init, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE ); curl_setopt( $init, CURLOPT_POST, 1 ); curl_setopt( $init, CURLOPT_POSTFIELDS, $text ); $exec = curl_exec( $init ); echo $exec; ?> Pokud jsem vše pochopil správně, nastavil jsem URL, na kterou se odesílá request pomocí proměnné $url a pak odeslal na tu stránku metodou POST proměnnou $text. A tohle je stránka, na kterou jsem poslal ten request. <?php echo $_POST['text']; ?> Ale text odeslané proměnné se nezobrazí, přesto že to nehlásilo žádnou chybu. Nevíte čem je chyba? Předem děkuji za odpověd'. |
||
Aesir Profil |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2010, 22:18:08
[#1] PHP_Nemaster:
Nemáte tu proměnnou pojmenovanou na vstupu. Opravte si to takhle: $text = array('text' => 'Hello'); |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0