Autor Zpráva
ANDY
Profil *
Ahoj.. Robim registraciu a prišiel som do takého problému že keď som prihlásený ma mi ukazovať odkaz na odhlásenie.. no ale neukazuje.. a další problém.. keď zadám cestu do prehliadača odhlasit.php tak ma hodi na index a session mi stále ukazuje, že som prihlaseny ..:( uz neviem ako to spravit.. poradte v com by mohol byt problem.. alebo ak by ste potrebovali nejake zdrojaky ktore by mohli pomôcť nie je problem...
Alphard
Profil
ANDY:
alebo ak by ste potrebovali nejake zdrojaky ktore by mohli pomôcť nie je problem
Ne nepotřebujem, máme křišťálovou kouli...

Jediná možná rada bez zdrojáků je Nejčastější potíže s PHP (FAQ).
ANDY
Profil *
.:menu:.
<?php 
if(isset($_SESSION['id_uzivatela']) and (substr($_SERVER['PHP_SELF'], -10) !='odhlasit.php')) {
echo '<a href="odhlasit.php">Odhlasiť</a> <br />
<a href ="zmenit_heslo.php">Obnovit heslo </a> <br />';
} else {
	echo '<a href="registracia.php">Registrácia</a> <br />
    <a href="login.php">Prihlásiť</a> <br />
    <a href="zabudnute_heslo.php"> Zbudli ste heslo?</a> <br />';}
    ?>


a odhlasovaci script

<?
require_once('zahrnut/config.inc');

$tit_tranky="Odhlasit";

include ('zahrnut/zahlavie.html');

if(isset($_SESSION['meno'])) {
	header("Location: http://&quot; . $_SERVER['HTTP_HOST'] . dirname ($_SERVER['PHP_SELF']). "?index.php");
		ob_end_clean();
			exit();
	}
	
	
		else{
				$_SESSION=array(); //vymazať premenne
				session_destroy();//ukoncenie uzivatelskej relacie
				setcookie(session_name(). '' , time()-300, '/', '', 0); //vymazat subor cookie
			
		}
		
		
			echo'<h3>Uživateľ bol úspešne odhlásený.</h3>';
			
				include_once('zahrnut/pata.html');
				
				?>


Moderátor nightfish: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
ANDY
Profil *
ta pata.html .. je vlastne menu
martinR
Profil *
Alphard:
:D

to Andy:
Pokud ti session stále ukazuje, že jsi přihlášený, patrně jsi ji v odhlasit.php nezrusil např.
unset($_SESSION['prihlasen']);


Ppokud jsi přihlášen a neukazuje se odkaz na odhlášení pak bys měl mít něco ve stylu
if (isset($_SESSION['prihlasen'])) echo "<a href ... >Odhlasit</a>";


Jak ti naznačuje Alphard.. bez zdrojáků je těžko hádat co máš ve skriptech a tím pádem co máš špatně :-)
ANDY
Profil *
Tu chybu som odstránil už.. teraz ma hneva už len ten odkaz .. ked som prihlasený a ked som odhlaseny stale mi ukazuje to iste.. to ise menu:( a to nechcem.. keď som prihlaseny len vtedy mi ma ukazovat odhlasit a zasa naopak :(
btw zdrojaky ktore pracuju spolu su tu..
mattyZEM
Profil
VKLÁDEJ SCRIPTY MEZI ZNAČKY PRE achjo..

Kdo se pak má v tom vyznat
ANDY
Profil *
uz som to vyriešil i tak diky moc... Len natrafil som na dalsi probelm a nechcem vytvarat dalsiu temu... vytvoril som skript na zmenu hesla.. lenže keď uživatel odošle svoje uživatelské meno (i keď je v databaze uložené) tam mi vypíše že uživatel nebol nájdený.. mohli by ste mi napísať kde by asi mohla byť chyba? tu je časť kodu na ktorom mi to setko zlyhava..

$prikaz="SELECT id_uzivatela,email FROM uzivatelia WHERE uziv_meno='$u'";
$vysledok = @mysql_query($prikaz);
$zaznam = mysql_fetch_array($vysledok, MYSQL_NUM);


if ($zaznam) {
$id_u=$zaznam[0];
$email=$zaznam[1];
}else{
echo'<p><font color="red" size="+1">Nebolo nájdené uživateľské meno</font></p>';
$u=FALSE;
}
}

if($u) {

//vytvorime nahodne helso

$h=substr(md5(uniqid(rand(),1)), 3, 10);

$prikaz="UPDATE uzivatelia SET heslo=PASSWORD('$h') WHERE id_uzivatela='$id_u'";
$vysledok=@mysql_query($prikaz);//odoslanie prikazu



if(mysql_affected_rows()==1)
ANDY
Profil *
Už som to opravil...
Martin R.
Profil *
Když už si lidi dali práci a snažili se ti poradit, možná by ses mohl podělit ty o to, v čem byl problém. Třeba by to dalším uživatelům mohlo v budoucnu pomoct. Závěrečná hláška "Už jsem to vyřešil" je k ničemu.
Andy
Profil *
uživatelom by asi moc nepomohla moja nepozornosť pri zapísani kódu... ale ako chceš... cela chyba bola pri dotaze na MYSQL chýbal mi tam jeden znak zo slova
mattyZEM
Profil
Andy:
mattyZEM:
VKLÁDEJ SCRIPTY MEZI ZNAČKY PRE

Jsi tak natvrdlý, že to nedokážeš pochopit, či slepý, že jsi si toho nevšiml?
Andy
Profil *
Hmm tvojim poslanim je uražať ľudí? spokojný?
Andy
Profil *
asi ta to musi rieande srat ked to nie teraz script ze :)
AM_
Profil
Andy:
Přišel jsi si sem pro radu a chováš se tu jako ředitel zeměkoule. Opravdu nevím, co je k nepochopení na tom, že máš kód vkládat do <>, nicméně škodíš si sám, teď jsi náhodou problém vyřešil, příště tolik štěstí mít třeba sám nebudeš. S natvrdlostí souhlasím.
mattyZEM
Profil
Andy:
tvojim poslanim je uražať ľudí
Ne, máš se řídit pravidly která říkají že kód máš vkládat mezi značky <>, pak si nestěžuj že ti někdo nepomůže.

musi rieande srat ked to nie teraz script ze :)
Takže slepost vyřazuji z možností...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: