Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ANDY Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 2. 2010, 23:52:27
Ahoj.. Robim registraciu a prišiel som do takého problému že keď som prihlásený ma mi ukazovať odkaz na odhlásenie.. no ale neukazuje.. a další problém.. keď zadám cestu do prehliadača odhlasit.php tak ma hodi na index a session mi stále ukazuje, že som prihlaseny ..:( uz neviem ako to spravit.. poradte v com by mohol byt problem.. alebo ak by ste potrebovali nejake zdrojaky ktore by mohli pomôcť nie je problem...
|
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 9. 2. 2010, 23:56:25
ANDY:
„alebo ak by ste potrebovali nejake zdrojaky ktore by mohli pomôcť nie je problem“ Ne nepotřebujem, máme křišťálovou kouli... Jediná možná rada bez zdrojáků je Nejčastější potíže s PHP (FAQ). |
||
ANDY Profil * |
.:menu:.
<?php if(isset($_SESSION['id_uzivatela']) and (substr($_SERVER['PHP_SELF'], -10) !='odhlasit.php')) { echo '<a href="odhlasit.php">Odhlasiť</a> <br /> <a href ="zmenit_heslo.php">Obnovit heslo </a> <br />'; } else { echo '<a href="registracia.php">Registrácia</a> <br /> <a href="login.php">Prihlásiť</a> <br /> <a href="zabudnute_heslo.php"> Zbudli ste heslo?</a> <br />';} ?> a odhlasovaci script <? require_once('zahrnut/config.inc'); $tit_tranky="Odhlasit"; include ('zahrnut/zahlavie.html'); if(isset($_SESSION['meno'])) { header("Location: http://" . $_SERVER['HTTP_HOST'] . dirname ($_SERVER['PHP_SELF']). "?index.php"); ob_end_clean(); exit(); } else{ $_SESSION=array(); //vymazať premenne session_destroy();//ukoncenie uzivatelskej relacie setcookie(session_name(). '' , time()-300, '/', '', 0); //vymazat subor cookie } echo'<h3>Uživateľ bol úspešne odhlásený.</h3>'; include_once('zahrnut/pata.html'); ?> Moderátor nightfish: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
ANDY Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 2. 2010, 00:10:51
ta pata.html .. je vlastne menu
|
||
martinR Profil * |
#5 · Zasláno: 10. 2. 2010, 00:29:12
Alphard:
:D to Andy: Pokud ti session stále ukazuje, že jsi přihlášený, patrně jsi ji v odhlasit.php nezrusil např. unset($_SESSION['prihlasen']); Ppokud jsi přihlášen a neukazuje se odkaz na odhlášení pak bys měl mít něco ve stylu if (isset($_SESSION['prihlasen'])) echo "<a href ... >Odhlasit</a>"; Jak ti naznačuje Alphard.. bez zdrojáků je těžko hádat co máš ve skriptech a tím pádem co máš špatně :-) |
||
ANDY Profil * |
#6 · Zasláno: 10. 2. 2010, 00:39:57
Tu chybu som odstránil už.. teraz ma hneva už len ten odkaz .. ked som prihlasený a ked som odhlaseny stale mi ukazuje to iste.. to ise menu:( a to nechcem.. keď som prihlaseny len vtedy mi ma ukazovat odhlasit a zasa naopak :(
btw zdrojaky ktore pracuju spolu su tu.. |
||
mattyZEM Profil |
#7 · Zasláno: 10. 2. 2010, 06:43:02 · Upravil/a: mattyZEM
VKLÁDEJ SCRIPTY MEZI ZNAČKY PRE
![]() Kdo se pak má v tom vyznat |
||
ANDY Profil * |
#8 · Zasláno: 10. 2. 2010, 10:59:01
uz som to vyriešil i tak diky moc... Len natrafil som na dalsi probelm a nechcem vytvarat dalsiu temu... vytvoril som skript na zmenu hesla.. lenže keď uživatel odošle svoje uživatelské meno (i keď je v databaze uložené) tam mi vypíše že uživatel nebol nájdený.. mohli by ste mi napísať kde by asi mohla byť chyba? tu je časť kodu na ktorom mi to setko zlyhava..
$prikaz="SELECT id_uzivatela,email FROM uzivatelia WHERE uziv_meno='$u'"; $vysledok = @mysql_query($prikaz); $zaznam = mysql_fetch_array($vysledok, MYSQL_NUM); if ($zaznam) { $id_u=$zaznam[0]; $email=$zaznam[1]; }else{ echo'<p><font color="red" size="+1">Nebolo nájdené uživateľské meno</font></p>'; $u=FALSE; } } if($u) { //vytvorime nahodne helso $h=substr(md5(uniqid(rand(),1)), 3, 10); $prikaz="UPDATE uzivatelia SET heslo=PASSWORD('$h') WHERE id_uzivatela='$id_u'"; $vysledok=@mysql_query($prikaz);//odoslanie prikazu if(mysql_affected_rows()==1) |
||
ANDY Profil * |
#9 · Zasláno: 10. 2. 2010, 11:03:10
Už som to opravil...
|
||
Martin R. Profil * |
#10 · Zasláno: 10. 2. 2010, 11:28:08
Když už si lidi dali práci a snažili se ti poradit, možná by ses mohl podělit ty o to, v čem byl problém. Třeba by to dalším uživatelům mohlo v budoucnu pomoct. Závěrečná hláška "Už jsem to vyřešil" je k ničemu.
|
||
Andy Profil * |
#11 · Zasláno: 10. 2. 2010, 14:06:22
uživatelom by asi moc nepomohla moja nepozornosť pri zapísani kódu... ale ako chceš... cela chyba bola pri dotaze na MYSQL chýbal mi tam jeden znak zo slova
|
||
mattyZEM Profil |
#12 · Zasláno: 10. 2. 2010, 14:11:09
Andy:
mattyZEM: „VKLÁDEJ SCRIPTY MEZI ZNAČKY PRE ![]() Jsi tak natvrdlý, že to nedokážeš pochopit, či slepý, že jsi si toho nevšiml? |
||
Andy Profil * |
#13 · Zasláno: 10. 2. 2010, 14:18:09
Hmm tvojim poslanim je uražať ľudí? spokojný? |
||
Andy Profil * |
#14 · Zasláno: 10. 2. 2010, 14:19:09
asi ta to musi rieande srat ked to nie teraz script ze :)
|
||
AM_ Profil |
#15 · Zasláno: 10. 2. 2010, 14:44:36
Andy:
Přišel jsi si sem pro radu a chováš se tu jako ředitel zeměkoule. Opravdu nevím, co je k nepochopení na tom, že máš kód vkládat do <>, nicméně škodíš si sám, teď jsi náhodou problém vyřešil, příště tolik štěstí mít třeba sám nebudeš. S natvrdlostí souhlasím. |
||
mattyZEM Profil |
#16 · Zasláno: 10. 2. 2010, 15:01:12 · Upravil/a: mattyZEM
Andy:
„tvojim poslanim je uražať ľudí“ Ne, máš se řídit pravidly která říkají že kód máš vkládat mezi značky <>, pak si nestěžuj že ti někdo nepomůže. „musi rieande srat ked to nie teraz script ze :)“ Takže slepost vyřazuji z možností... |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0