Autor Zpráva
fifotron
Profil *
mam s tym problem v tom subore mam zmenit hotnotu register globals=off na on a ma byt vo windowse ale neviem to tam najst...neviete kde?
DoubleThink
Profil *
+ F a najdi si php.ini
Chamurappi
Profil
Reaguji na fifotrona:
Navzdory upozornění jsi svůj dotaz nadepsal blbě a dost výrazně porušuješ druhé závazné pravidlo. Mám chuť tě smazat.

ma byt vo windowse ale neviem to tam najst...neviete kde?
Seřaď si soubory podle názvu, v abecedě je P mezi O a Q a pak H mezi G a I.
fifotron
Profil *
vobec nieje vo windowse nevie mi niekto poradit na to bay som mohol robit formulare musim zmenit off na on ale neviem kde nast ten php.ini...
Alphard
Profil
fifotron:
1. Radši používejte $_POST a $_GET, na hostingu to taky nezměníte, abyste potom nebyl nepříjemně překvapen.
2. Rada [#2] nefunguje?
3. Jestli se bude nadále takto chovat (vynucování si pozornosti po čtvrt hodině, ignorace diakritiky, rad (když něco nefunguje, tak to aspoň napište)), tak moc odpovědí nedostanete a možná vás někdo vážně smaže.
4. Je to v phpinfo(): Loaded Configuration File
tatyalien
Profil
Koukněte se tam kam se to nainstalovalo, u xamppu to není ve windows, ale v té složce v adresáři php
fifotron
Profil
Alphard:
jo nasiel som to hodnotu som zmenil na On..ale ja teraz sa ucim jednoduchu kalkulacku pomocou premennych cize ked dam aj na "On" stale mi ukazuje vysledek je script-0 vobec nefunguje,,,ale php kod je na 100prdo v poradku vies mi to vysvetlit....kludne ti mozem hodit aj kod ktory som tam zadal a skus ho ty zadat ci tebe funguje ak mozes.....
Alphard
Profil
fifotron:
A restartoval jste Apache?
Tohle je nový problém, který jste nepopsal, to čekáte, že umíme věštit?
fifotron
Profil
Alphard:
ja mam Balik WAMP ktory obsahuje aj PHP,Apache,MySQL...a restartoval som ten wamp takze ted neviem fakt....ale poslal by som vam ted kod a co by ste mi zistili ci som ho napisal spravne...
Alphard
Profil
Tak pošlete kód, ale nějak rozumně, ne 3 A4.
Díval jste se do phpinfo, co je u register_globals?
fifotron
Profil
Alphard

<title>Zpracovani zadanych udaju</title>
</head>
<body>
<h2>Kalkulacka</h2>
Prvy scitanec: <?php echo ($Scitanec1); ?> <br />
Druhy scitanec: <?php echo ($Scitanec2); ?> <br />
============================= <br />
Sucet: <?php echo ($Scitanec1 + $Scitanec2); ?><br />
<p><a href="list_04_01.php">Spat k zadaniu</a></p>
</body>
</html>


Moderátor Alphard: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
fifotron
Profil
a pise mi toto na stranke: Kalkulacka
Prvy scitanec:
Notice: Undefined variable: Scitanec1 in C:\wamp\www\pokus.php on line 83

Druhy scitanec:
Notice: Undefined variable: Scitanec2 in C:\wamp\www\pokus.php on line 84

=============================
Sucet:
Notice: Undefined variable: Scitanec2 in C:\wamp\www\pokus.php on line 86

Notice: Undefined variable: Scitanec1 in C:\wamp\www\pokus.php on line 86
0
martinR
Profil *
Není to tím, že se snažíš vytisknout Scitanec a přitom nemáš zadanou jeho hodnotu? Co tohle?

<h2>Kalkulacka</h2>
<?php 
$Scitanec1 = 1; 
$Scitanec2 = 2;
?>
Prvy scitanec: <?php echo ($Scitanec1); ?> <br />
Druhy scitanec: <?php echo ($Scitanec2); ?> <br />

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0