Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Finasek Profil |
#1 · Zasláno: 13. 2. 2010, 21:19:55 · Upravil/a: Finasek
Ahoj,
Potřebuju nějak předělat tehle kód tak aby se mi ty položky zobrazovali po jednom v této tabulce mě tam vždycky vylezou všechny najednou $select = "SELECT * FROM kategorie WHERE kategorie='polystyren'"; $query = mysql_query ( $select ) or die ( mysql_error ); while ( $row = mysql_fetch_array ( $query ) ) { $nazev .= $row['nazev']; $cena .= $row['cena']; $poznamka .= $row['poznamka']; } ?> <table border="1px solid black" width="500" align="center"> <tr> <td>Název</td> <td>Cena</td> <td>Poznámka</td> </tr> <?php echo "<td>".$nazev."</td>"; echo "<td>".$cena."</td>"; echo "<td>".$poznamka."</td>"; ?> </table> |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 13. 2. 2010, 22:14:31 · Upravil/a: mckay
Finasek:
Nepochopil jsem co potřebuješ, ale jestli je potřebuješ všechny dostat do jedné tabulky zkus: <?php $select = "SELECT * FROM kategorie WHERE kategorie='polystyren'"; $query = mysql_query ( $select ) or die ( mysql_error ); echo ' <table border="1px solid black" width="500" align="center">'; echo ' <tr> <td>Název</td> <td>Cena</td> <td>Poznámka</td> </tr> '; while ( $row = mysql_fetch_array ( $query ) ) { ?> <?php echo "<td>".$row['nazev']."</td>"; echo "<td>". $row['cena']"</td>"; echo "<td>".$row['poznamka']."</td>"; } ?> </table> |
||
t4nn3r Profil |
#3 · Zasláno: 13. 2. 2010, 23:28:17
mckay:
?? si to spusť co jsi napsal... $select = "SELECT * FROM kategorie WHERE kategorie='polystyren'"; $query = mysql_query ( $select ) or die ( mysql_error ); echo "<table>"; echo "<tr><td>Název</td> <td>Cena</td><td>Poznámka</td></tr> "; while ( $row = mysql_fetch_array ( $query ) ) { echo "<tr><td>".$row['nazev']."</td>"; echo "<td>". $row['cena']"</td>"; echo "<td>".$row['poznamka']."</td></tr>"; } echo "</table>"; plus jeste musis přidat ošetrení kdyby se vybralo 0 záznamů.. |
||
AM_ Profil |
#4 · Zasláno: 13. 2. 2010, 23:50:02
t4nn3r:
„plus jeste musis přidat ošetrení kdyby se vybralo 0 záznamů..“ ani nemusí, napsal jsi to tak šikovně, že v takovém případě se vypíší jen nadpisy - hezčí by samozřejmě byla hláška "databáze je prázdná", nicméně neviděl bych to jako nezbytnost |
||
mckay Profil |
#5 · Zasláno: 14. 2. 2010, 11:07:32
t4nn3r:
Aha, sorry, jen jsem překopírovával obsah jeho skriptu a zapomněl jsem přendat ještě hlavičku tabulek. |
||
Finasek Profil |
#6 · Zasláno: 16. 2. 2010, 20:26:40 · Upravil/a: Finasek
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0