Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lexlutor Profil * |
#1 · Zasláno: 17. 2. 2010, 18:37:00
pani mam jeden problem ani za toho svateho sa mi nedarí vložiť do tohto <select><option> Selected-Selected
inak povedané potrebujem aby mi po vygenerovaní listboxu nastavovalo volbu uživatela. $text = $text . '<br><select class="nav_input" name="id' . $counter . '"style="background: #FFF3AE; width: 95%">'; $text = $text . '<option value="0">' . $group['public_name'] . '</option> '; foreach ($attributes AS $attribute) { $text = $text . '<option value="' . $attribute['id_attribute'] . '">' . $attribute['name'] . '</option>' ; } $text = $text . '</select><br>'; $counter++; } $text = $text . '<input type="hidden" name="attribute_id" value="' . $counter . '">'; |
||
tiso Profil |
#2 · Zasláno: 17. 2. 2010, 18:45:18 · Upravil/a: tiso
foreach ($attributes AS $attribute) { $text = $text . '<option value="' . $attribute['id_attribute'] . '"'.(($attribute['id_attribute'] == $user_selected_attribute_id) ? ' selected="selected"' : '').'>' . $attribute['name'] . '</option>' ; } |
||
lexlutor Profil * |
#3 · Zasláno: 17. 2. 2010, 18:55:20
v premenej GET mám toto search.php?id0=38&id1=0&id2=0&id3=0&attribute_id=4
id0= 38 je vlistboxe Letné id0= 25 je v listboxe zimné potrebujem že ked týpek zmení premennu napríklad id0 na25 tak nech sa to listboxe automaticky prehodí na zimne |
||
tiso Profil |
#4 · Zasláno: 17. 2. 2010, 19:01:31
lexlutor: a? Miesto
$user_selected_attribute_id si tam doplň svoju premennú - v tomto prípade $_GET['id0'] .
|
||
lexlutor Profil * |
#5 · Zasláno: 17. 2. 2010, 19:34:00
tiso si frajer diky
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0