Autor Zpráva
FJakub
Profil
Prsím o radu kde mám chybu v tomto formuláři na posílání mailů? Hlavně mě jde o to že když do předmětu zprávy napíšu něco z háčkem nebo čárkou tak to doručovateli dojde z ????
Hledal jsem tu a našel jsem toho spostu ale akorát to neumím asi zařadit co kam patří nemo co mám udělat tak bych chtěl poprosit o radu na konkrétním příkladu. Děkuji
 $info = "
                <html>
								<head>
								<style type=\"text/css\">
								<!--
								a { color: #0000ff; text-decoration:none; }
								a:hover { color: #0000ff; text-decoration: underline; }
								body { font-family:Verdana,Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:10px; }
								p { font-family:Verdana,Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:10px; }
								.td { font-family:Verdana,Tahoma,Arial,Sans-Serif; font-size:10px; }
								-->
								</style>
								</head>
								<body>
								".stripslashes($_POST["text"])."
								</body>
								</html>";								
								
      $hlavicka="From:neco@gmail.com\n";
      $hlavicka.="Content-Type: text/html; charset=windows-1250\n";
      
      $predmet = stripslashes($_POST["predmet"]);     
        
      mail($bcko["email"],$predmet,$info,$hlavicka);  
  } 
  ok($language["main_121"]);
}

  echo "<form method='post'>";
    echo "<table class='width100'>";
      echo "<tr><td>".$language['main_148']."<center><input type='text' name='predmet' size='50'></td></tr>";
      echo "<tr>";
        echo "<td><textarea class='widgEditor nothing' name='text' rows='6' cols='110'>text mailu</textarea></td>";
      echo "</tr><tr><td><center><input type='submit' class='submit' name='napis' value='".$language['main_122']."'></td></tr>";
    echo "</table>";    
  echo "</form>"; 
Majkl578
Profil
Nejčastější potíže s PHP
FJakub
Profil
nějak jsem to tam nenašl a nebo nevím jak to impletovat to je pravděpodobnější :D
Joker
Profil
FJakub:
nějak jsem to tam nenašl a nebo nevím jak to impletovat to je pravděpodobnější
V tamním příspěvku #3 je to pěkně popsané.
FJakub
Profil
Děkuji ale jak mám toto zainteresovat do toho stávajícího aby to fungovalo?
$predmet = "=?utf-8?B?".base64_encode(autoUTF ($predmet))."?=";
dan55
Profil
FJakub:
funkce cs_mail a autoUTF zkopíruj do tvého webu, pak místo fce mail použij cs_mail, stejné argumenty. O nic víc se nestarej
FJakub
Profil
dan55:
nemohl bych byste to zaimpletovat do toho k´du co je nahoře? nějak jsem vás nepochopil :D
Alphard
Profil
FJakub:
mail($bcko["email"],"=?utf-8?B?".base64_encode(iconv("windows-1250", "utf-8", $predmet)."?=";,$info,$hlavicka);


Doplňuji: Tohle by sice mělo fungovat, ale jestli se objeví problém, tak použijte celé funkce z FAQ. Jen musíte ze své hlavičky smazat Content-Type: text/html a upravit to ve funkci cs_mail(), jinak by se to mlátilo.
FJakub
Profil
Alphard:
tak bohužel to nefungovalo a kompletně předělat celé tak na to nemám, já se v tom nevyznám :(

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: