Autor Zpráva
Lukas Art
Profil *
Spravuju web kde si se zajímavým projektem můžete založit svojí subdoménu. A jedinou podmínkou je že dole se umístí několik odkazů. Zatím to řeším ručně, ale to se mi moc nelíbí, takže teď bych to chtěl dělat automaticky. Asi by to šlo vyřešit že by se to načítalo z databáze, jenomže to bych do každý sub domény musel umístit připojení do db a kdyby se tam každej dostal tak by si to přepsal atd... Takže jak bych to měl vyřešit aniž bych dával heslo k db?
panther
Profil
Lukas Art:
nějak to tam vypisovat musíš - z DB, includovat, ...

Tzn. kdokoliv, kdo na FTP má přístup, se k tomu dostane.
Lukas Art
Profil *
No tak nevadilo by mi kdyby si smazal na vlastní stránce tu reklamu. (kdybych na to přišel okamžitě stránku mažu). Jde mi spíš o to jak to udělat aby si to nemohl kdokoliv upravit
panther
Profil
Lukas Art:
pokud k tomu má přístup, může to upravit i smazat. A když ne smazat, tak pomocí CSS skrýt.
Lukas Art
Profil *
No smazat to může s tím počítám. Mě jde o to aby to nemohl editovat, a určitě to něják jde, třeba google to má u svých reklam, ty těžko můžeš editovat. Asi mi neřeknete jak to dělá google, ale něco podobnýho
Alphard
Profil
Lukas Art:
Nehledáte něco podobného, jako má třeba Webhosting profitux.cz?
Do stránky se vloží komentář <!--PFT_Banner--> a ten je při načtení stránky nahrazen za reklamu. Podle mě ideální systém, třeba s webzdarma bývají občas problémy, protože při špatném nastavení nacpe reklamu všude. Jak přesně to funguje ale nevím, tipuji nahrazení v nějakém serverovém bufferu.
Google u reklam používá javascript, do stránky se vloží načtení externího js a naplní se proměnná s id klienta, zbytek si systém zajistí sám.
radvis
Profil *
Tak to ošetři aby při smazání se dalo třeba do db 1 nebo zakoduj ten kod (myslím, že to php nějak umí)
Lukas Art
Profil *
No jenmže problém u kodování je v tom že cokoliv php zakoduje to umí i rozkodovat takže to neklapne. V tom nahrazení toho komentáře tam si taky dost dobře nedokážu představit jak to funguje. A u googlu ještě míň protože java script neovládám vůbec. Takže sem asi namidlenej :-(

Ještě mě napadlo že bych to udělal pomocí "lepšího include" na základním ftp bych měl stránku třeba reklama.php kde by se nahrávali reklamy z databáze, a na ostatních webech by to jen icludovalo ten soubor. No jenomže include na to fungovat nebude takže sem stejně v kancích :-)
Alphard
Profil
Asi bych to viděl na
readfile("http://adresa/odkazy.php");

Soubor odkazy vrátí výsledné html, takže nic změnit nepůjde.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: