Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
polk Profil * |
#1 · Zasláno: 26. 2. 2010, 12:29:20
Zdravím, přemýšlel jsem nad automatickým vytvořením subdomén ale napadlo mě udělat form na vytvoření složky. Ale problém je vtom, že bych potřeboval aby se vytvořil FTP přístup a pak odeslali informace na email. Mohl by mi někdo pomoci?
|
||
Taps Profil |
#2 · Zasláno: 26. 2. 2010, 12:39:30
polk:
pro odeslání emailu můžeš použít funkci mail. FTP přístupem máš na mysli co konkrétně? |
||
nightfish Profil |
#3 · Zasláno: 26. 2. 2010, 12:40:53
polk:
„aby se vytvořil FTP přístup a pak odeslali informace na emai“ pravděpodobně bude potřeba uložit informace do konfiguračního souboru FTP serveru, případně databáze (pokud si FTP server načítá údaje z ní) pak bude potřeba FTP serveru říct, že si má znovu načíst konfiguraci a odeslání mailu je trivialitka popsaná ve FAQ |
||
polk Profil * |
#4 · Zasláno: 26. 2. 2010, 12:47:25
Říkám, odesílání e-mailu je pro mě hračka ale toto aby to vytvořilo přístup FTP jako třeba host: localhost jméno: nazev_nazev heslo: co zadal ve formu apod..
|
||
hladis Profil |
#5 · Zasláno: 26. 2. 2010, 15:28:48
polk:
Myslíš to, jak to mají třeba freehostingy? |
||
AM_ Profil |
#6 · Zasláno: 26. 2. 2010, 16:41:03
polk:
„aby to vytvořilo přístup FTP jako třeba host: localhost jméno: nazev_nazev heslo: co zadal ve formu apod..“ No to záleží, jaký FTP server (konkrétní program) používáš. Zkus si ho trochu oťuknout, tipoval bych, že na linuxu možná budou uživatelské účty v nějakém textovém configu, ale nejsem linuxák, tak nevím. |
||
polk Profil * |
#7 · Zasláno: 27. 2. 2010, 13:13:26
No kámoš měl toto automatické vytváření a je na placeném hostingu jakože nemá na linuxu apod..
|
||
AM_ Profil |
#8 · Zasláno: 27. 2. 2010, 13:58:41
polk:
na hostingu si to sám nezařídíš. Příště zkus trochu zlepšit větnou stavbu a použít interpunkci, netuším, co znamená "jakože nemá na linuxu apod..", pokud apod není nějaký program, který tvůj kamarád na linuxu nemá. |
||
Časová prodleva: 13 let
|
0