Autor Zpráva
Martin O.
Profil *
Ahoj,
potřeboval bych se jednou za čas vzdáleně přihlásit na danou stránku (resp. z ní načíst kod file_get_contents).
Jelikož to nebude nijak často, stačilo by mi abych si vytvořil ňaký jednoduchý kód, který by se na tu stránku dostal pomocí cookies nebo session, které si vytáhnu ihned po přihlášení z Mozilly a vložím do tohoto kódu.
Myslíte že je toto možné, popřípadě nakopnete mne trochu?

Předem děkuji
nightfish
Profil
Martin O.:
potřeboval bych se jednou za čas vzdáleně přihlásit na danou stránku (resp. z ní načíst kod file_get_contents)
cron pro spouštění, curl pro stahování/přihlášení

Jelikož to nebude nijak často, stačilo by mi abych si vytvořil ňaký jednoduchý kód, který by se na tu stránku dostal pomocí cookies nebo session, které si vytáhnu ihned po přihlášení z Mozilly a vložím do tohoto kódu.
tohle jsem nepochopil, zkus to popsat ještě jednou a srozumitelněji (čím konkrétnější, tím lepší; a spíše popiš co chceš udělat, ne jak to chceš udělat)
Taps
Profil
Martin O.:
Ano, možné to je. Vše podstatné najdeš v html kódu dané stránky
Martin O.
Profil *
nightfish:
„Jelikož to nebude nijak často, stačilo by mi abych si vytvořil ňaký jednoduchý kód, který by se na tu stránku dostal pomocí cookies nebo session, které si vytáhnu ihned po přihlášení z Mozilly a vložím do tohoto kódu.“
tohle jsem nepochopil, zkus to popsat ještě jednou a srozumitelněji (čím konkrétnější, tím lepší; a spíše popiš co chceš udělat, ne jak to chceš udělat)

No když jsem si tak pročítal různé příklady s cURL, tak jsem pochopil, že se tam pracuje i s pomocí cookies. Tak mne zajímalo, zda je možné si cookies vytáhnout po přihlašení z Mozilly, natáhnout ho do mého kódu, aby se bez nutnosti přihlášení dostal na danou stránku. Stejně jako v Mozille, když se opětovně otevřu požadovanou stránku, tak už se nemusím přihlašovat.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: