Autor Zpráva
muflik
Profil *
Dobrý den, měl jsem vytvořený přihlašovací formulář, který fungoval dobře. Vznikla potřeba předělat přihlašovací formulář do FLASHe, flash odešle stejné parametry přes POST jako původní formulář, ovšem přihlášení nefunguje (select z mysql db vrátí 0 rows). Přihlašovací script je původní a při loginu z html formuláře funguje.

zkusil jsem pres flash a php insertnout data do databaze (funguje)
<?php
include "php_scripts/dbconnect.php";

if (isset($_POST["sign"]) && isset($_POST["login"]) && isset($_POST["pass"])){

    $sql ="INSERT INTO zkouska(login) VALUES ('".addslashes($_POST["login"])."')";
    $result = mysql_query($sql) or die("`-´");
    echo "ok inserted";
    
} else { echo "neproslo podminkama"; }
?>


login přes flash a php ale již nefunguje
<?php
include "php_scripts/dbconnect.php";

if (isset($_POST["sign"]) && isset($_POST["login"]) && isset($_POST["pass"])){

    $sql ="SELECT password FROM uzivatel WHERE login='".addslashes($_POST["login"])."'";
    $result = mysql_query($sql) or die("`-´");
    
    if (!$result) {echo "Nastala neznámá chyba, vaše přihlášení se nezdařilo"; exit;}

    if (mysql_num_rows($result) == 0) {
        echo "Vaše přihlášení se nezdařilo.";
        exit;
    }
    
    
    echo "ok";
    
} else { echo "neproslo podminkama"; }
?>

vypíše to (Vaše přihlášení se nezdařilo)

Chtěl bych se zeptat, jak je možné, že například "mickeymouse" se do databaze ulozi, ale pokud dam select mickeymouse tak to jiz nic nenajde :( (když select pustim v phpMyAdminu nebo z php Formulaře tak funguje)

Děkuji.
Jan Tvrdík
Profil
muflik:
Zkus si vypsat ty spuštěné SQL dotazy (echo $sql;), ať vidíš, co se skutečně provádí.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: