Autor Zpráva
spiider
Profil *
Ahoj, mam aplikaci napsanou v PHP a chci se zeptat, jestli existuje nějaká možnost do PHP aplikace implementovat ať už program napsaný v jakémkoliv jazyce tak, že když kliknu třeba na nějaké tlačítko webkamera se aktivuje a budu s ní moci pořídit fotku, kterou zrovna uložím na server. Jde mi o to abych nemusel pokaždé pouštět příslušný soft pro webkameru, udělat fotku, někam ji uložit a následně nahrát na server.

Díky za každý odkaz nebo radu.
Joker
Profil
spiider:
existuje nějaká možnost do PHP aplikace implementovat (...), že když kliknu třeba na nějaké tlačítko webkamera se aktivuje a budu s ní moci pořídit fotku
Webkamera na serveru, nebo webkamera návštěvníka stránky?

U serveru by bylo potřeba PHP nějak dokopat ke komunikaci s obslužným softwarem webkamery.
U webkamery návštěvníka to v PHP udělat nejde, PHP se zpracovává na serveru.
spiider
Profil *
Joker:
No webkamera je připojená na klientský počítač a potřebuju aby po přihlášení do aplikace na netu šlo z ní pomocí z toho PC fotit. Je mi jasný že pomocí php to nepujde ale zda neexistuje nějakej java applet např. nebo něco jiného co by to umelo a co s php umí spolupracovat
Majkl578
Profil
Přes flash, který s webkamerou pracovat umí.
spiider
Profil *
Majkl578:
No ale já ve flashi moc neumim teda........nebyl by nějaký odkaz treba se zdrojákem nebo návodem jak na to??
spiider
Profil *
Tak sem našel něco na flash.cz a nainstaloval jsem flash media server ale tam sem zkončil jak to tak vypada protože sice tam maji nějake zdrojáky ale nevim vůbec kam je psát s jakou připonou a jak to spojit s PHP......nemáte někdo zkušenost?? diky

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: