| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| adoe88 Profil |
ja jsem nasel na webu navod k vytvareni sablony :
jako hl. stranka <?php #$root = ""; #$title = "První stránka"; #$page = "prvni-stranka"; include_once $root."_rsrc/_main.php"; ?> <h1>Nadpis stránky</h1> ... <?php include_once($root."_rsrc/_bottom.php"); ?> a jako _main.php : <html> <head> ... <title><?php echo $title ?> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $root ?>_css/_menu.css" /> ... </head> <body bgcolor="black"> ... ahoj <!--<div id="leftmenu"> <?php if($page == "prvni-stranka"): ?> zobraz tyto odkazy .... <?php endif; ?> </div>--> <div id="main"> ale nejak to nejde nevite proc Moderátor Majkl578: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na
). |
||
| radvis Profil * |
#2 · Zasláno: 6. 3. 2010, 17:25:02
Proč tam máš "#$root = "";" ?
|
||
| radvis Profil * |
#3 · Zasláno: 6. 3. 2010, 17:25:49
jako to "#"
|
||
| mattyZEM Profil |
#4 · Zasláno: 6. 3. 2010, 17:44:40 · Upravil/a: mattyZEM
Jo, přesně to # nechápu :D
Edit: neměl jsi na mysli @? |
||
| dan55 Profil |
#5 · Zasláno: 6. 3. 2010, 20:58:45
adoe88:
nevím proč tam máš # před proměnými nemáš ukončený tag title (musí být) když máš černé pozadí, máš nastavený bílý text? <!--<div id="leftmenu"> má tam být ten komentář? <!-- --> |
||
| panther Profil |
#6 · Zasláno: 6. 3. 2010, 21:03:29
adoe88:
„ja jsem nasel na webu navod k vytvareni sablony :“ vytváření šablon kde? Typů šablon je spousta, budeš muset trochu upřesnit, o jaké šablony se jedná. radvis: „jako to "#"“ pravděpodobně pravě kvůli template systému. mattyZEM: „Edit: neměl jsi na mysli @?“ pochybuji. Uzenáče jsou většinou zlo. Raději se jim vyhýbat. dan55: „má tam být ten komentář? <!-- -->“ je, končí o pár řádek níže. |
||
| jabloň Profil * |
#7 · Zasláno: 6. 3. 2010, 21:29:36
Lidi naučte se pracovat se smarty a nepáchejte tyhle zla, ušetříte své nervy i čas.
|
||
|
Časová prodleva: 11 dní
|
|||
| adoe88 Profil |
to jsem jen zkousel :
<?php $root = ""; $title = "První stránka"; $page = "prvni-stranka"; include_once $root."_rsrc/_main.php"; ?> <h1>Nadpis stránky</h1> ... <?php include_once($root."_rsrc/_bottom.php"); ?> a nasel jsem to : http://www.tvorba-webu.cz/ |
||
| Majkl578 Profil |
#9 · Zasláno: 17. 3. 2010, 20:10:30
|
||
| AM_ Profil |
#10 · Zasláno: 17. 3. 2010, 20:14:07
adoe88:
Nejdříve se nauč PHP, pak v něm tvoř šablony :) „ale nejak to nejde nevite proc“ je to rozbité [#8] adoe88 Zkoušel, a co my s tím? není dotaz, není odpověď. „ja jsem nasel na webu navod k vytvareni sablony“ Našel návod, zkopíroval kódy, divil se. Správně je: Našel návod, přečetl jsi ho. IF (pochopil): použil else: vrátil se k základům, kvůli kterým to nepochopil endif. |
||
|
Časová prodleva: 16 let
|
|||
0
).