Autor Zpráva
adoe88
Profil
ja jsem nasel na webu navod k vytvareni sablony :
jako hl. stranka
<?php
#$root = "";
#$title = "První stránka";
#$page = "prvni-stranka";
include_once $root."_rsrc/_main.php";
?>
<h1>Nadpis stránky</h1>
...

<?php include_once($root."_rsrc/_bottom.php"); ?>
 

a jako _main.php :

<html>
<head>
	...
  <title><?php echo $title ?>
  <link rel="stylesheet" type="text/css" href="<?php echo $root ?>_css/_menu.css" />
  ...
</head>
<body bgcolor="black">
... ahoj
  <!--<div id="leftmenu">
    <?php if($page == "prvni-stranka"): ?>
    zobraz tyto odkazy
    ....
    <?php endif; ?>
  </div>-->
<div id="main">


ale nejak to nejde nevite proc

Moderátor Majkl578: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na ).
radvis
Profil *
Proč tam máš "#$root = "";" ?
radvis
Profil *
jako to "#"
mattyZEM
Profil
Jo, přesně to # nechápu :D

Edit: neměl jsi na mysli @?
dan55
Profil
adoe88:
nevím proč tam máš # před proměnými
nemáš ukončený tag title (musí být)
když máš černé pozadí, máš nastavený bílý text?
<!--<div id="leftmenu">
má tam být ten komentář? <!-- -->
panther
Profil
adoe88:
ja jsem nasel na webu navod k vytvareni sablony :
vytváření šablon kde? Typů šablon je spousta, budeš muset trochu upřesnit, o jaké šablony se jedná.

radvis:
jako to "#"
pravděpodobně pravě kvůli template systému.

mattyZEM:
Edit: neměl jsi na mysli @?
pochybuji. Uzenáče jsou většinou zlo. Raději se jim vyhýbat.

dan55:
má tam být ten komentář? <!-- -->
je, končí o pár řádek níže.
jabloň
Profil *
Lidi naučte se pracovat se smarty a nepáchejte tyhle zla, ušetříte své nervy i čas.
adoe88
Profil
to jsem jen zkousel :
<?php 
$root = ""; 
$title = "První stránka"; 
$page = "prvni-stranka"; 
include_once $root."_rsrc/_main.php"; 
?> 
<h1>Nadpis stránky</h1> 
... 

<?php include_once($root."_rsrc/_bottom.php"); ?> 


a nasel jsem to : http://www.tvorba-webu.cz/
Majkl578
Profil
jabloň:
Nevím, jestli zrovna Smarty jsou výhra pro každého. :) Navíc tvá odpověď není nijak přínosná.

mattyZEM:
K čemu by mu tam byl zavináč? Neměl by efekt.

[#8] adoe88
Dobře a co chceš od nás? Najít chybu, zhodnotit nebo tak něco? Chyba v syntaxi tam není, ostatně to ani v [#1].
AM_
Profil
adoe88:
Nejdříve se nauč PHP, pak v něm tvoř šablony :)

ale nejak to nejde nevite proc
je to rozbité

[#8] adoe88
Zkoušel, a co my s tím? není dotaz, není odpověď.

ja jsem nasel na webu navod k vytvareni sablony
Našel návod, zkopíroval kódy, divil se.
Správně je:
Našel návod, přečetl jsi ho.
IF (pochopil):
  použil
else:
  vrátil se k základům, kvůli kterým to nepochopil
endif.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0