Autor Zpráva
Tony440
Profil
Ahoj, mám tento script:

 if ($_GET['s'] == "post") 
   {
       for ($i = 0 ; $i < count($_FILES['sample']['name']) ; $i++){ 
           move_uploaded_file($_FILES['sample']['tmp_name'][$i], "data/".$_FILES['sample']['name'][$i] ); 
       }
   }

print_r($_FILES);


soubor se bez problému uloži kam potřebuji, ale dále potřebuju pracovat s jeho jménem, jaký tag mám použít?

Děkuji
mckay
Profil
Tony440:
Vkládej kód mezi , lépe se to čte.

Potřebuješ pracovat se jménem ještě neuloženého souboru, nebo právě se jménem až po uložení?
Tony440
Profil
mckay:
S ještě neuloženým souborem.(ve stejném scriptu)
mckay
Profil
Tony440:
Tak to potom bude to $_FILES['sample']['name'] ne?
Tony440
Profil
mckay, mckay:
tak to mám, mám proměnou
$msg3 = $_FILES["sample"]["name"];

stane se toto:

Array
(
    [sample] => Array
        (
            [name] => Array
                (
                    [0] => Koala.jpg
                )

            [type] => Array
                (
                    [0] => image/jpeg
                )

            [tmp_name] => Array
                (
                    [0] => /usr/home/rivetec/tmp/php3sSo0g
                )

            [error] => Array
                (
                    [0] => 0
                )

            [size] => Array
                (
                    [0] => 780831
                )

        )

)


jako jméno se dále používá Array a ja potrebuji Koala.jpg
mckay
Profil
Tony440:
V původním skriptu si funkcí print_r(); vypisuješ prakticky celé $_FILES pole. Dej si tam kde je to print_r($_FILES); toto:
echo $_FILES["sample"]["name"]; 

A máš z toho koalu! ;)
Tony440
Profil
mckay:
ten print_r() tam mam abych vedel co se deje....

ECHO mi vypaslo Array :((

nemůže být chyba jinde?
Chazzy
Profil *
echo $_FILES["sample"]["name"][0]; 

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: