Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Citanek Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 3. 2010, 12:23:14
Dobrý den, mám kód na příhlášení uživatele následující
<?php session_start(); require_once('../cfg/config.php'); $errmsg_arr = array(); $errflag = false; $susmsg_arr = array(); $susflag = false; function clean($str) { $str = @trim($str); if(get_magic_quotes_gpc()) { $str = stripslashes($str); } return mysql_real_escape_string($str); } $login = clean($_POST['login']); $password = clean($_POST['password']); if($login == '') { $errmsg_arr[] = '<span style="color: red;"><strong>Nevyplnil jste políčko Login !</strong></span><br>'; $errflag = true; } if($password == '') { $errmsg_arr[] = '<span style="color: red;"><strong>Nevyplnil jste políčko pro heslo !</strong></span><br>'; $errflag = true; } if($errflag) { $_SESSION['ERRMSG_ARR'] = $errmsg_arr; session_write_close(); header("location: ../index.php"); exit(); } //Create query $qry="SELECT * FROM web_uzivatele WHERE login='$login' AND passwd='".md5($_POST['password'])."'"; $result=mysql_query($qry); $result2=mysql_fetch_array(mysql_query($qry)); //Check whether the query was successful or not if($result) { if ($result2[aktivace] == "0") { $errmsg_arr[] = '<span style="color: red;"><strong>Váš účet nebyl doposud aktivován !</strong></span><br>'; $errflag = true; $_SESSION['ERRMSG_ARR'] = $errmsg_arr; session_write_close(); header("location: ../index.php"); exit(); } elseif (mysql_num_rows($result) == 1) { session_regenerate_id(); $member = mysql_fetch_assoc($result); $_SESSION['SESS_MEMBER_ID'] = $member['id']; session_write_close(); header("location: ../index.php"); exit(); } else { $errmsg_arr[] = '<span style="color: red;"><strong>Váš přihlašovací účet nesouhlasí. Opravdu jste zadal/a správně Uživatelské jméno i Heslo ?</strong></span><br>'; $errflag = true; $_SESSION['ERRMSG_ARR'] = $errmsg_arr; session_write_close(); header("location: ../index.php"); exit(); } } else { die("Query failed"); } ?> Problém je v tom, že na jednom hostignu mě to frčí naprosto v pořádku a na tom druhém to vypisuje následující chybu: Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/bonusreal.cz/www/new/cfg/config.php:9) in /home/www/bonusreal.cz/www/new/funkce/login-exec.php on line 37 Všude jsem četl, že před funkcí header(); nesmím mít echo ani print, jenže to já nemám, BOM mám odstraněno a používám kodování UTF8 a i tak to na tom druhém hostingu nefunguje, může mě někdo poradit čím to může být ? |
||
fuckin Profil |
#2 · Zasláno: 13. 3. 2010, 13:38:07
output started at /home/www/bonusreal.cz/www/new/cfg/config.php:9
Co se tam nachází? |
||
Citanek Profil * |
#3 · Zasláno: 13. 3. 2010, 14:24:39
Už jsem na to přišel za ?> byla mezera :-X
|
||
Časová prodleva: 16 let