Autor Zpráva
Grownik
Profil *
Ahoj ľudia. Mám malý problém. Marně v tom hledám chybu už několik minut. Nevěděl by někdo (s lepším postřehem) kde je? Protože mi to píše chybu na řádku, kde být nemůže.

<?php 
require "./mrs/data/db_connect.php";
$cestina= mysql_query("SET CHARACTER SET utf8");
echo mysql_error();
$query = mysql_query("SELECT * FROM entries", $db_spoj);
echo mysql_error();

while ($clanek = mysql_fetch_array($query)){
	if (strlen($clanek['text']) > "300"){
		$kratke = substr($clanek['text'],1,300);
?>
		<h2><?php echo $clanek['title']; ?> </h2>
		<br>
			<?php
				if (empty($clanek['picture'])){
			?>
					<img src="./mrs/data/img/no_picture.png" height="100" width="100">
			<?php			
				}else{
			?>
					<img src="./mrs/<?php echo $clanek['picture']; ?>" title="Obrázek ke článku <?php echo $clanek['title']; ?>" width="100" height="100">
			<?php			
				}		
			?>		
			<p><?php echo $kratke; ?></p>
			<p> <a href="index..php?a=<?php echo $clanek['id']; ?>">Přečíst celé</a></p>
			<hr>
			<small>Publikováno: <?php echo $clanek['time']; ?> | Autor: Admin | Kategorie: ??</small>
			<br>
<?php
	}else{ 
?>
		<h2><?php echo $clanek['title']; ?></h2>
		<br>
			<?php
				if (empty($clanek['picture'])){ 
			?>
				<img src="./mrs/data/img/no_picture.png" height="100" width="100">
			<?php
				}else{ 
			?>
			<img src="./mrs/<?php echo $clanek['picture']; ?>" title="Obrázek ke článku <?php echo $clanek['title']; ?>" width="100" height="100">
			<php
				}
			?>		
			<p><?php echo $clanek['text']; ?></p>
			<hr>
			<small>Publikováno: <?php echo $clanek['time']; ?> | Autor: Admin | Kategorie: ??</small>
			<br>
			<?php		
		}
}
?>


Chyba je vraj na riadku:
Parse error: parse error in /xxx on line 53 
na ktorom je ?>
Q
Profil *
?> 1x navíc
Kajman_
Profil *
Na řádku 43 máte <php bez otazníku.
Q
Profil *
Tak pardon, máš tam špatně zapsáno: <php, má být <?php

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: