Autor Zpráva
synnasek
Profil
Ahoj ,


Po udělání těchto urls mi nejde ani jeden formulář a já nevím vůbec čím to může být.Předtím mi formuláře šli.
Nemá s tímto někdo nějakou zkušenost?



Děkuji předem

Moderátor Joker: Titulek „SEO / COOL / USER-FRIENDLY Urls“ nevystihuje podstatu dotazu. Příště zkus prosím vymyslet lepší. Navíc není vhodné psát (skoro) celý text velkými písmeny.
nightfish
Profil
Máš to rozbité.
panther
Profil
synnasek:
děkujeme za oznámení. Problematický kód, který nefunguje, si máme vycucat z prstu?

Představ si podobnou věc: „Mám rozbitý auto, nejede. Než se rozbilo, jezdilo normálně. Nevíte někdo, kde je chyba?“ Tak co, co bys mi na tohle řekl?
synnasek
Profil
<form method="post" action="http://*****.cz/registrace/">
    //zde mam textove inputy
</form>



Zde je soubor .htaccess :

RewriteEngine on
RewriteRule ^(.*)/ index.php?a=$1
Joker
Profil
synnasek:
Viz nightfishem odkázaný článek, konkrétně bod 5:
Vždy se snažte popsat, v čem spočívá problém- co to má dělat a nedělá, nemá dělat a dělá, pokud program zobrazí nějaká chybová hlášení, tak jeho text. Samozřejmě ještě před položením otázky si text toho chybového hlášení zkuste vyhledat třeba na Google.

Snažíte-li se odhalit chybu v nějakém programu či kódu a nevíte jak problém popsat, napište alespoň odpověď na tyto dvě otázky:
1. Co chcete, aby to dělalo?
2. Co to dělá ve skutečnosti (tj. jak se skutečné fungování liší od toho, co chcete)?
synnasek
Profil
Po vyplnění hodnot a odeslání formuláře mě to přesměruje na jiný soubor , ale neodešlou se hodnoty.
AM_
Profil
synnasek:
Po vyplnění hodnot a odeslání formuláře mě to přesměruje na jiný soubor
Jaký je rozdíl mezi vránou? Má obě nohy delší, hlavně pravou. Slova, která slouží k porovnání dvou věcí, vyžadují, aby se v blízkém textu objevily obě tyto věci, to je jedna z krás češtiny. Na "jiný" soubor než co? na jiný soubor, než jsi chtěl (tedy chyba), nebo na ten, na který jsi chtěl, a je jiný, než aktuální (tedy očekávané chování)?

ale neodešlou se hodnoty.
dej na začátek souboru, na který se to odesílá,
var_dump($_POST);

uvidíš, jestli se odeslaly a chyba je jinde (zřejmě), nebo ne.
synnasek
Profil
Formulář mě odkáže na jiný soubor ,na který jsem chtěl.


Toto mi vytiskne var_dump($_POST):

array(0) { }
AM_
Profil
synnasek:
Formulář mě odkáže na jiný soubor ,na který jsem chtěl.
Neumím česky ty nebo já?
Na jiný soubor, NEŽ na který jsi chtěl, nebo na jiný soubor, COŽ JE TEN, na který jsi chtěl? Z toho že se ti tam povedlo vrazit var_dump předpokládám spíše druhou možnost, ale tvoje větná stavba je opravdu nesrozumitelná.

Toto mi vytiskne var_dump($_POST):
>
array(0) { }
Ukaž kód toho formuláře. Celý, žádný vyhvězdičkovaný nebo vycommentovaný. My se ti smát nebudeme, ale z jednoho vycenzurovaného tagu jsem toho moc nevyčetl.
synnasek
Profil
O češtinu se nestarám , kvůli ní tady nejsem.

<form action="http://ncube.cz/login/" method="POST">
    <table>
        <tr><td><input type="text" name="login" class="form_big"></td></tr>
        <tr><td><input type="password" name="password" class="form_small"><input type="image" src="http://ncube.cz/core/images/login_button.jpg" name="login"></td></tr>
    </table>
</form>


A zde je :

if (!empty($_POST['login'])) {

    if (checkLog($_POST['login'],md5($_POST['password']))) {

        ?>

        <?php
        $query = 'SELECT * FROM uzivatele WHERE account LIKE "'.$_POST['login'].'" AND password LIKE "'.md5($_POST['password']).'";';
        $result = mysql_query($query)or die (mysql_error());
        $row = mysql_fetch_array($result);
        $_SESSION['login']=md5($row['account']);
        echo($row['id']);
        $_SESSION['id']= $row['id'];
    }
    else {
        echo 'Špatné heslo/špatný login.';
    }
}
AM_
Profil
synnasek:
O češtinu se nestarám , kvůli ní tady nejsem.
Chodím sem z dobré vůle ve volném času radit lidem s PHP, nikoli luštit, co vlastně větou mysleli a v jakém jazyce jí napsali.

Ještě aby to šlo, když http://ncube.cz/login neexistuje. Odmítáš dodat funkční data, odmítáš používat češtinu, nedávám ti moc nadějí, že se tu dobereš pomoci.
shaggy
Profil
AM:
Ještě aby to šlo, když http://ncube.cz/login neexistuje.
To možno nie, ale adresa kam sa odosiela formulár, čiže:
http://ncube.cz/login/
existuje.
synnasek
Profil
Tak děkuju za Váš čas , budu si to muset vyřešit sám.Jsem v tom spíše už ztracený takže si to udělám celé odznova:).
AM_
Profil
Kde leží tvůj originální script s loginem?
Je to sice divné, nýbrž ne vyloučené - na zmíněném webu je u form:
enctype="application/x-www-form-urlencoded"

zkus si to přidat i k sobě do formuláře, může to být zakopaný pes.
synnasek
Profil
Neni , jen jsem to zkoušel , protože vážně nevím čím to může být.
Kajman_
Profil *
synnasek:
Po vyplnění hodnot a odeslání formuláře mě to přesměruje na jiný soubor , ale neodešlou se hodnoty.

Při přesměrování nejsou přeposílána prohlížečem POST data znovu.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0