Autor Zpráva
H
Profil *
Zdravíčko, řešim takový malý problém... jak přičíst minuty k timestampu?

Dejme tomu že mám timestamp 14:00:00 a potřebuju přičíst 78minut, výsledek pak bude 15:18:00.

Zkousel sem prevest 14h na minuty od zacatku dne pak pricist tech 78minut, ale dal uz nevim jak to zas zpet prevest do formatu 00:00:00.

Diky
panther
Profil
H:
jestli se nepletu, timestamp je v sekundách, ne? 78 minut je 60*78 sekund. Nevím, co zamýšlíš, ale tohle by mohlo stačit.
petr 6
Profil
date("H:i:s",strtotime("14:00:00 +78 min"));
H
Profil *
petr 6: Tohle je přesně ono!! Díky moc

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: