Autor Zpráva
nethor
Profil
Ahoj lidi, prosím naťukněte mě,
dělám na integraci webu a phpBB3 - jde mi o jenotné přihlášení uživatele přes phpBB na celém webu.
Našel jsem k tomu nějaké návody, co ale naprosto nechápu je, že
 var_dump($_SESSION);

mi hází NULL
...a v celém scriptu phpBB3 jsem nikde nenašel session_start();
Předpokládám, že phpBB3 session používá..? Nevím , jak to rozlousknout.
V ostatních částech webu používám $_SESSION['...'] a nerad bych,
aby se to někde začalo mydlit jen proto, že pro mě jsou v phpBB lvi . (..stejně budou, ale tenhle je moc velkej:-).
Předem dík.
fuckin
Profil
Mrkni sem, používají nato specialní třídu

http://www.phpbb.com/kb/article/phpbb3-sessions-integration/

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: