Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Fakt fatalna lamovina, ale ako zaciatocnik neviem ako sa robi, aby mi automaticky vytvaralo subory.
Konkretne mam subor$cislo, pricom $cislo je vzdy o 1 vacsie.
Zapisovat do nich porade viem, ale ked dany subor neexistuje, tak ani nic nezapise - to je jasne.
Zatail som to robil rucne, no je to nadmieru neprakticke.

Za odpovede vopred dik. ;)
Yuhů
Profil
vždycky jsem si myslel, že stačí udělat fopen() na neexistující soubor
<?
$soubor = fopen("subor".$cislo, "w");
fwrite($soubor, "text");
fclose($soubor);
?>
DoubleThink
Profil *
Přesněji řečeno se soubor vytvoří při modu: w, w+, a, a+
Anonymní
Profil *
diki, velmi mi to pomohlo. ;)
ja som tam mal r
a tak ma napada otazka... ake presne vyznamy maju tieto znacky?

No a ked sme pri tych suboroch, napada ma este jedna vec.
Pls, daju sa nejakym prikazom subory mazat?
T3RMiX
Profil
http://cz.php.net/manual/cs/function.fopen.php
http://cz.php.net/manual/cs/function.unlink.php

zajímalo by mě jestli někdy používáte hledání? :)
Anonymní
Profil *
skusal som dat hladat na tomto fore. Kebych to nasiel tak sa na to nespytam. (mozno som len pouzil zle slova... kto vi)
ale aj tak dik za link ;)
Yuhů
Profil
OT pro T3RMiX: ono je jednodušší se zeptat. Ostatně -- budu raději, když tady ta informace bude dvakrát, než aby tu nebyla vůbec.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.