Autor Zpráva
fmedic
Profil *
Zdravím Vás,

mám problém s fcí mail();, která mi odesílá maily všude, jen ne na emaily seznamu... Nevím, jestli je seznam považuje za spam, nebo jestli nepodporuje hlavičku from... Nevíte někdo, kde je zakopaný pes?
Jan Harvalík
Profil *
Jak víš že je neposílá, emaily tam nedorazí nebo se objeví v poště ?
fmedic
Profil *
Emaily nedorazí...
Jan Harvalík
Profil *
ukaž nám prosím script
fmedic
Profil *
mail("".$_POST["mail"]."", "Ztracené heslo", "
Dobrý den, \n\n
někdo, pravděpodobně vy, požádal o změnu hesla u účtu ".$kontrola_mail["name"]."...\n\n

Pokud jste to byl(a) vy, následujte prosím tento odkaz:\n\n

http://domena.cz/lpw.php?hash=".$kod."; \n \n

pokdu ne, tento e-mail prosím ignorujte.

domena.cz", "From: a@domena.cz");
Jan Harvalík
Profil *
jak dlouho už problém trvá ?
Alphard
Profil
1. Hlavička by měla končit odřádkováním.
2. Tohle ("".) jě nějaký smajlík?
3. Dejte tam nějakou podmínku, jestli mail() vrací true nebo false.

Emaily nedorazí...
4. Koukal jste se do spamu?
5. Jak je to dlouho? Třeba mají jen zpoždění.
fmedic
Profil *
Jo pardon... To "". jsem tam dal, protože jsem skoušel, jestli to s tím pojede...

Ani s odřádkováním v hlavičce to nejde, mail() vrací true...

Ve spamu nejsou, od odeslání prvního je to víc, než hodina...
nightfish
Profil
fmedic:
Ve spamu nejsou, od odeslání prvního je to víc, než hodina...
teď už dorazily? dlouhá doba doručení na servery seznamu v kombinaci s netrpělivostí odesílatelů je nejčastější příčinou domnělé "nefunkčnosti skriptu"
fmedic
Profil *
Nedorazily...
mardon
Profil
setkala jsem se s podobným problémem, posílala jsem mailem a na seznam mail nedorazil, v logu lokálního SMTP serveru jsem našla hlášení, že mail byl bounced a to proto že v hlavičce from měl místo toho co jsem uvedla ve skriptu adresu www-data@nazevpocitace. Zrejme nejaka konfigurace PHP zpusobila prepis hlavicky mailu uvedene ve skriptu, pokud jsem pouzila phpmailer a nadefinovala SMTP mail jiz byl odeslán
fmedic
Profil *
Zaráží mně jedna věc: z některých stránek odesílám maily normálně, jinde se maily neodešlou... Všude mají stejnou hlavičku i obsah...
fmedic
Profil *
Problém zřejmě "vyřešen"... V předmětu jsem měl "Ztracené heslo" a když jsem tam dal "Ztracene heslo", tak vše jede.... Chyba bude možná na straně mého hostingu, protože to není jediné, co na něm nejede...
Davex
Profil
Vůbec neřešíš kódování češtiny - použij funkci cs_mail() z Nejčastější potíže s PHP (FAQ).

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0