Autor Zpráva
daddy
Profil *
Ahoj, mohl by mi prosím někdo poradit, jak odkazovat na methodu? Dejme tomu, že jsem loglej a ma mv indexu odkaz na logout. Methodu mám ve tříde users a methoda se jmenuje _logout(). Díky.
WertriK
Profil
$users = new users();
$users->_logout();
daddy
Profil *
Omlouvám se, ja jsem se nad tím pořádně nezamyslel. Udělal jsem to takhle:
<a href="" onClick='.self::_logout().'>Odhlásit</a>
DoubleThink
Profil *
Což pochopitelně nebude fungovat.
daddy
Profil *
Funguje:D, protože to mám if($_SESSION['user']){prihlaseny .. logout}else{form}, ale nejde mi do hlavy, proc mi nejde to session, ja se lognu a prejdu na index a zpátky a mám tam zase form.


 public function _check_session($data){

 foreach($data as $session){
  $_SESSION['user']['id'] = $session->id;
  $_SESSION['user']['prezdivka'] = $session->prezdivka;
  }
  
 }

DoubleThink
Profil *
Což pochopitelně nebude fungovat.“ ... jak potřebuješ ty. PHP metoda nejde takto zavolat. Vlastně ji voláš při každém sestavení stránky.
daddy
Profil *
Zatím bych chtěl vyřešit, proč mi vlastně nejde to session, mělo by to fungovat, ale nejde to a nevím proč.
Alphard_
Profil *
Přečti si znovu #6.
daddy
Profil *
Tu methodu mám v auth() ... ono to "funguje" ale kdyz reloadnu stránku tak tam mám zase form.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: