Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Darja Profil |
Ahoj,
potřebovala bych poradit. Učím se php, občas narazím na nějaký problém - momentálně zapisování do souboru. Např. <?php $text = "cokoli, co chcete uložit do souboru"; $soubor = fopen("soubor.txt", "a+"); fwrite($soubor, $text); fclose($soubor); ?> mi hlásí chybové hlášky Warning: fopen(soubor.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/own.cz/d/darja/root/www/phpko/084.php on line 206 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/own.cz/d/darja/root/www/phpko/084.php on line 207 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/own.cz/d/darja/root/www/phpko/084.php on line 208 . Podařilo se mi vygooglit, že mám spustit Total Commander, přihlásit se na FTP, dát Soubor -- změnit atributy - napsat 777 do políčka. To jsem přesně udělala, a stále mi to nefunguje. Poradíte mi někdo? Díky Moderátor Joker: Rozšířil jsem titulek
Moderátor Majkl578: Vkládej prosím kódy mezi značky [>pre] a [>/pre] (stačí kliknout na
![]() |
||
mckay Profil |
#2 · Zasláno: 18. 4. 2010, 17:26:41
Darja:
Nastav to i na adresář ve kterém je ten soubor, do kterého zapisuješ. |
||
Darja Profil |
#3 · Zasláno: 18. 4. 2010, 18:21:57
bohužel, stále to nefunguje :-(
|
||
Darja Profil |
#4 · Zasláno: 18. 4. 2010, 18:34:16
Nemůže být problém v hostingu?
Zkusila jsem ten samý soubor nahrát na jinou ftp adresu (cesky-hosting.cz), a tam to funguje. Na ic.cz ne. |
||
Chro Profil |
#5 · Zasláno: 18. 4. 2010, 18:44:25
Darja:
Odkazuješ na soubor ve fopen() správně, do existující složky, na existující soubor? Na IC jde normálně zapisovat do souboru pokud má práva 0777. |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0