« 1 2
Autor Zpráva
radvis
Profil *
Aha, jo, klidně to použí;)
nightfish
Profil
radvis:
Já myslel, že když mám $xx->id; tak mi to vrátí prostě 2 id.
když to bude v cyklu a bude tam třeba
echo $xx->id;

tak ti to opravdu vypíše dvě hodnoty
ale jakmile tam vlepíš return, tak ten okamžitě ukončí funkci a žádné další kolečko cyklu se neprovádí
radvis
Profil *
Aha, tak to je super, díky, a jak bych to vyřesil tim returnem?
nightfish
Profil
radvis:
Aha, tak to je super, díky, a jak bych to vyřesil tim returnem?
Jak už jsem psal - musíš si v tom cyklu hodnoty ukládat do pole, a pak celé pole vrátit pomocí return. (Řádek s return musí být mimo cyklus.)
radvis
Profil *
Já vim, že už jsi to psal, ale nevím jak to udělat:-X nemohl by jsi mi jen ukázat třeba na tom ID jak nato? Jinak díky, už je to vyřešené.
AM_
Profil
tak vracej celý objekt query a foreachem ho procházej až mimo funkci, stejně se nějakému zpracovacímu cyklu mimo tu funkci nevyhneš.

// nightfish: nevím, jestli má nějaký smysl foreachem hodnoty z objektu přeskládat do pole, to vrátit, a pak zase nejspíš někde forem procházet
Matess
Profil *
Ahoj mám stejnou tabulku jako je tato:
http://diskuse.jakpsatweb.cz/?action=vthread&forum=9&topic=109641#4

Filmy, kategorie, propojení. Včetně dat, které jsou tam uvedeny.

Můžete mi prosím někdo poradit jak přesně vypsat do tabulky všechny filmy (z tab. filmy) a to tak aby mi to přiřadilo k žánru filmu (kategorii) všechny žánry, který ten film má?

Př. tabulky jak bych si představoval tan výpis (seřazeno dle ID filmu v tabulce filmy):
id | název filmu | žánr | popis | atp.
---------------------------------------
1 | Vykoupení z věznice Shawshank | Drama | popis filmu
2 | Forrest Gump | Drama, Komedie, Romanticý | popis filmu
3 | Přelet nad kukaččím hnízdem | Drama | popis filmu
« 1 2

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: