Autor Zpráva
Akali
Profil
Pánové, prosím vás.
Mám tento kód
(html kód je na stránce například index.html)

<form action="mail_kontrola.php" method="post" id="formular" />
<b>Váše e-mailová schránka</b><br><input name="email" size="25" value="@" /><br />
<b>Vaše celé jméno</b><br><input name="jmeno" size="25"   /><br />
<b>Předmět zprávy</b><br><input name="predmet" size="25"  /><br />
<b>Text žádosti</b><br><textarea name="zprava" rows="6" cols="35">Vaše zpráva...</textarea><br />
</form>
<b>Antispamová kontrola</b><br>
<strong>7 + 3 =</strong><input name="kontrola" type="text" size="1" /> <br /><br>
<input type="submit" value="Odeslat" />
</span>
</body>


<?php
$predmet = $_POST['predmet'];
$jmeno = $_POST['jmeno'];
$email = $_POST['email'];
$kontrola = $_POST['kontrola'];
$zprava = $_POST['zprava'];

if (($predmet!="") and ($jmeno!="") and ($email!="") and ($zprava!="") and ($kontrola=="10"))
{
$zprava .= $jmeno;
Mail("muj mail", $predmet, $zprava, "From:".$email);
echo "<p><strong>E-mail byl úspěšně poslán</strong>.</p>"; }
else
{
echo "<p>E-mail se <strong>nepodařilo poslat</strong> možná kvůli nevyplnění všech údajů nebo kontrolní otázky.</p>";
}
?>
radvis
Profil *
No a co potřebuješ?:)
Akali
Profil
Proboha, já jsem ***** :D -> omlouvám se

Když tyto dva kódy dám do jedné stránky (například index.html) tak se mi tam zobrazí jak formulár (html stránky) tak echo (z php stránky).. Jak to všechno dát na jednu stránkus tím, že se bude zobrazovat pouze html část a po špatném vyplnění by se pod formulářem objevil třeba text "vyplnil si to špatně joudo"..

Doufám, že mě chápete. Už jsem toho pár vyzkoušel, ale moje php vědomosti nesahají tak daleko jako ty vaše. Budu rád za odpovědi.
Pokud nechápete moji otázku, rád vám tuto situaci ještě jednou vysvětlím.
radvis
Profil *
<?php
$predmet = $_POST['predmet'];
$jmeno = $_POST['jmeno'];
$email = $_POST['email'];
$kontrola = $_POST['kontrola'];
$zprava = $_POST['zprava'];

if (($predmet!="") and ($jmeno!="") and ($email!="") and ($zprava!="") and ($kontrola=="10"))
{
$zprava .= $jmeno;
Mail("muj mail", $predmet, $zprava, "From:".$email);
echo "<p><strong>E-mail byl úspěšně poslán</strong>.</p>"; }
else
{
echo "<p>E-mail se <strong>nepodařilo poslat</strong> možná kvůli nevyplnění všech údajů nebo kontrolní otázky.</p>";
}
?>


<form action="#" method="post" id="formular" />
<b>Váše e-mailová schránka</b><br><input name="email" size="25" value="@" /><br />
<b>Vaše celé jméno</b><br><input name="jmeno" size="25"   /><br />
<b>Předmět zprávy</b><br><input name="predmet" size="25"  /><br />
<b>Text žádosti</b><br><textarea name="zprava" rows="6" cols="35">Vaše zpráva...</textarea><br />
</form>
<b>Antispamová kontrola</b><br>
<strong>7 + 3 =</strong><input name="kontrola" type="text" size="1" /> <br /><br>
<input type="submit" value="Odeslat" />
</span>
</body>


A stránka se nesmí jmenovat "index.html", ale "index.php"
radvis
Profil *
Btw, máš tam anitivirovou kontrolu, ale nikde nekontroluješ, zda byl výsledek 10 nebo nic:)
Akali
Profil
($kontrola=="10"))

Jo, tohle všechno chápu. Už jsem to i měl. Ale když tam napíšu tyhle oba kódy, tak se po otevření stránky na webu zobrazí tohle:

1. E-mail se nepodařilo poslat možná kvůli nevyplnění všech údajů nebo kontrolní otázky.
2. Tam budou ty formuláře na vyplnění.

Ale já chci při otevření stránky aby tam byly jenom formuláře a po vyplnění všeho by se tam teprve zobrazilo buď
-E-mail se nepodařilo poslat ...
nebo
-E-mail byl úspěšně odeslán ...
pata07
Profil
Udělej podmínku.
radvis
Profil *
if(isset($_POST["odeslat"]){
//kod co odesila mail
}

//do toho tlacitka submit musis pridat name="odeslat"
Akali
Profil
Omlouvám se, ale v php zdatnej nejsem :(

<?php

$predmet = $_POST['predmet'];
$jmeno = $_POST['jmeno'];
$email = $_POST['email'];
$kontrola = $_POST['kontrola'];
$zprava = $_POST['zprava'];

if(isset($_POST["odeslat"]){
if (($predmet!="") and ($jmeno!="") and ($email!="") and ($zprava!="") and ($kontrola=="10"))
{
$zprava .= $jmeno;

Mail("muj mail", $predmet, $zprava, "From:".$email);

echo "<p><strong>E-mail byl úspěšně poslán</strong>.</p>"; }
else
{
echo "<p>E-mail se <strong>nepodařilo poslat</strong> možná kvůli nevyplnění všech údajů nebo kontrolní otázky.</p>";
}
}
?>


Takto to nefunguje :(
radvis
Profil *
Takto to nefunguje :(
Auto mi nejede, opravte ho.
akali
Profil *
Rád bych ti poradil, kdybych věděl co ti nefunguje : (
radvis
Profil *
No vidíš, odpověděl sis sám. Jak ti můžem poradit, když sem nenapíšeš co přesně ti nejde.
__construct
Profil
Bože ľudia, kedy sa naučíte používať nejaký solídny programátorský editor .. Chýba Ti tam zátvorka ..
<?php

$predmet = $_POST['predmet'];
$jmeno = $_POST['jmeno'];
$email = $_POST['email'];
$kontrola = $_POST['kontrola'];
$zprava = $_POST['zprava'];

if(isset($_POST["odeslat"])){
     if (($predmet!="") and ($jmeno!="") and ($email!="") and ($zprava!="") and ($kontrola=="10")){
          $zprava .= $jmeno;
          Mail("muj mail", $predmet, $zprava, "From:".$email);
          echo "<p><strong>E-mail byl úspěšně poslán</strong>.</p>";
     }else{
          echo "<p>E-mail se <strong>nepodařilo poslat</strong> možná kvůli nevyplnění všech údajů nebo kontrolní otázky.</p>";
     }
}
?>
akali
Profil *
Nevím jak do toho mého php kódu doplnit ten if isset, jak jsi psal.. Když hodím na web to, co jsem sem dal já, tak to hodí error.

Jak to tedy doplnit do tohoto kódu

<?php
$predmet = $_POST['predmet'];
$jmeno = $_POST['jmeno'];
$email = $_POST['email'];
$kontrola = $_POST['kontrola'];
$zprava = $_POST['zprava'];

if (($predmet!="") and ($jmeno!="") and ($email!="") and ($zprava!="") and ($kontrola=="10"))
{
$zprava .= $jmeno;
Mail("muj mail", $predmet, $zprava, "From:".$email);
echo "<p><strong>E-mail byl úspěšně poslán</strong>.</p>"; }
else
{
echo "<p>E-mail se <strong>nepodařilo poslat</strong> možná kvůli nevyplnění všech údajů nebo kontrolní otázky.</p>";
}
?>

Děkuji.
radvis
Profil *
Tak jak to napsal "__construct". Tak asi když vidiš chybu, která ti říká, že na řádku xx ti něco schází tak to je snad jasný, kde je chyba ne?

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0