Autor Zpráva
lucas159
Profil
Ahoj všem,

prosím vás jak mám posílat entitu do prohlížeče.

Mám něco takového:

<from action="#class-2" method="get">
<input type="text" name="nazev">
<input type="submit" value="poslat">
</form>

Potřebuju aby výsledná url vypadala takto:
http://www.neco.cz/#class-2?nazev=hodnota&atd.......

FF mi to bere v pohodě, ale u IEčka je problém

Prosím o radu,

díky
__construct
Profil
Zdroják do [pre][/pre]
lucas159:
u IEčka je problém
aký ?
lucas159
Profil
__construct:
s tím že IEčko vůbec nezobrazí #class-2

takže dostanu jenom ?nazev=hodnota
AM_
Profil
h ttp://www.neco.cz/#class-2?nazev=hodnota&atd......

takhle by to fungovat nemělo, nejdříve patří query, pak až fragment, to ti nefunguje ani ve firefoxu.
http://www.neco.cz/?nazev=hodnota&atd......#class-2 je správně.

lucas159:
<from a
máš tam from a ne form.

Nicméně máš pravdu, u IE se fragment nepřenese, ne při použití metody GET, použij metodu POST, s tou to funguje.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: