Autor Zpráva
soucekgns
Profil
Můžete mi prosím poradit kde mám chybu?
Na jiných stránkách mi to fungovalo...


stola2015.wz.cz/upload.php
_________________________
<?php 
$target = "upload/"; 
$target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ; 
$ok=1; 

$target     = eregi_replace("http://","stola2015.wz.cz/upload/", $target);
$target     = ereg_replace("[^A-Za-z0-9 @.-/'~:]", "http://stola2015.wz.cz/upload/", $target);

 
if ($uploaded_size > 1000000) 
{ 
echo "Your file is too large.<br>"; 
$ok=0; 
} 

 
if ($uploaded_type =="txt/jpg/png/gif/xls/xlsx/doc/ppt/pps/pdf") 
{ 
echo "No PHP files<br>"; 
$ok=0; 
} 


if ($ok==0) 
{ 
Echo "Sorry your file was not uploaded"; 
} 


else 
{ 
if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target)) 
{ 
echo "<p>Soubor ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). " byl úspěšně nahrán.<p>Vytvořil: Suky&copy;"; 
} 
else 
{ 
echo "Sorry, there was a problem uploading your file."; 
} 
} 
?>


stola2015.wz.cz/files/xxx.php
____________
<form enctype="multipart/form-data" action="/upload.php" method="POST"> 
				Vyberte soubor:<br><input name="uploaded" type="file" /><br> 
				<input type="submit" value="Upload" /> 
				</form>


...nechápu proč to stále píše "Sorry, there was a problem uploading your file."

(nahrávání souborů do: stola2015.wz.cz/upload/ )

Díky
slim12
Profil
možna nějake omezeni hostingem.jak velke soubory tam nahravaš???
soucekgns
Profil
malý, a fungovalo to na stejném hostingu...
soucekgns
Profil
stola2015.wz.cz
heslo: jakpsatweb
jméno: jakpsatweb
SpotRudloff
Profil
<form enctype="multipart/form-data" action="" method="POST"> 
                Vyberte soubor:<br><input name="uploaded" type="file" /><br> 
                <input type="submit" value="Upload" /> 
                </form>

<?php

if(IsSet($_POST['uploaded'])){ // -- Pokud přišla data z formuláře
$target = "upload/"; 
$target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ; 
$ok=1; 

$target     = eregi_replace("http://","stola2015.wz.cz/upload/", $target);
$target     = ereg_replace("[^A-Za-z0-9 @.-/'~:]", "http://stola2015.wz.cz/upload/", $target);

 
if ($uploaded_size > 1000000) 
{ 
echo "Your file is too large.<br>"; 
$ok=0; 
} 

 
if ($uploaded_type =="txt/jpg/png/gif/xls/xlsx/doc/ppt/pps/pdf") 
{ 
echo "No PHP files<br>"; 
$ok=0; 
} 


if ($ok==0) 
{ 
Echo "Sorry your file was not uploaded"; 
} 


else 
{ 
if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target)) 
{ 
echo "<p>Soubor ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). " byl úspěšně nahrán.<p>Vytvořil: Suky&copy;"; 
} 
else 
{ 
echo "Sorry, there was a problem uploading your file."; 
} 
}
// -- Pokud nepřišla data z formuláře
}else{
die("Musíte vybrat soubor!");
} 
?>


Jsi zkoušel? Je to soubor upload.php jen mírně upravený a vylepšený o podmínku. ;)
soucekgns
Profil
Nejde to...zase to píše "Musíte vybrat soubor"
:-(
radvis
Profil *
SpotRudloff musel by přidat do odesílacího tlačítka name="xx" a pak daf if(isset($_POST["xx"])){}. Tohle by mohlo snad fungovat.

<form enctype="multipart/form-data" action="" method="POST"> 
                Vyberte soubor:<br><input name="uploaded" type="file" /><br> 
                <input type="submit" name="upload" value="Upload" /> 
                </form>

<?php

if(IsSet($_POST['upload'])){ // -- Pokud přišla data z formuláře
$target = "upload/"; 
$target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ; 
$ok=1; 

$target     = eregi_replace("http://","stola2015.wz.cz/upload/", $target);
$target     = ereg_replace("[^A-Za-z0-9 @.-/'~:]", "http://stola2015.wz.cz/upload/", $target);

 
if ($uploaded_size > 1000000) 
{ 
echo "Your file is too large.<br>"; 
$ok=0; 
} 

 
if ($uploaded_type =="txt/jpg/png/gif/xls/xlsx/doc/ppt/pps/pdf") 
{ 
echo "No PHP files<br>"; 
$ok=0; 
} 


if ($ok==0) 
{ 
Echo "Sorry your file was not uploaded"; 
} 


else 
{ 
if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded']['tmp_name'], $target)) 
{ 
echo "<p>Soubor ". basename( $_FILES['uploadedfile']['name']). " byl úspěšně nahrán.<p>Vytvořil: Suky&copy;"; 
} 
else 
{ 
echo "Sorry, there was a problem uploading your file."; 
} 
}
// -- Pokud nepřišla data z formuláře
}else{
die("Musíte vybrat soubor!");
} 
?>
soucekgns
Profil
..nefunguje:-(
radvis
Profil *
A co tak napsat, co i to dělá?:)
Joe
Profil *
Koukni na $_FILES['uploaded']['error'] tusim, ze bude mit hodnotu 6. Tusim ze se nejak nenahraje soubor na server. Mam stranky na webzdarma uz dlouho ale az ted snad 5 dni zpatky me to prestalo fungovat a taky nevim co s tim.
Zool
Profil *
Joe:
No nevím jestli pomůže bo ho to nepustí ani přes tu první podmínku...

soucekgns:
Zkus tedy zatím jen
if(isset($_POST))
Alphard
Profil
soucekgns:
1. Zapněte si zobrazování chyb.
2. Myslím, že cílový adresář adresář určujete zbytečně složitě. Proč normálně nezadáte relativní cestu? A zajistětě, aby byla nastavena dostanečná práva.
soucekgns
Profil
Bylo to těmi právy... díky moc...
jarousek
Profil *
už druhý den hledám jak udělat upload souborů...už ale začínám být v koncích. Nic z toho co jsem našel mi nefunguje.

http://pokus.webkv.cz/upload2.php

zde jsem jsi udělal příklad z této stránky, složka pokus má atributy 777, kód mám stejný jako je nahoře, pouze změny v hlavičce:

<?php

if(IsSet($_POST['upload'])){ // -- Pokud přišla data z formuláře
$target = "pokus/";
$target = $target . basename( $_FILES['uploaded']['name']) ;
$ok=1;

$target = eregi_replace("http://","webkv.cz/pokus/", $target);
$target = ereg_replace("[^A-Za-z0-9 @.-/'~:]", "http://webkv.cz/pokus/", $target);


když dám upload, tak to napíše chybu na řádku 52... unable to access pokus/a.jpg ....

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Odkud se sem odkazuje


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0