Autor Zpráva
fmedic
Profil *
Zdravím,

chci se zeptat, zda lze nějak zjistit dobu platnosti sessions nebo cookies (např. tak, že když se člověk přihlásí, bude se dát nějak zjistit, před kolika minutami se session aktivovala)...

Díky

medic
BuGeR
Profil
např. do $_SESSION["aktivovan"] uložíš čas, kdy se přihlásil a pak ho odečítaš od aktualního..
fmedic
Profil *
No já jsem to myslel nějak normálně :D... Tohle mně taky napadlo...
bohyn
Profil
fmedic:
Tohle je normálně. Čas založení session se nikde neukládá.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: