Autor Zpráva
Honzicek
Profil *
Dobrý den, nevíte prič mi blbne čeština? http://happy-gamers.eu/zmenahesla.php
             <?
  $BudemeZobrazovat=true;
  if (!empty($_POST)) // už se odeslalo
  {
    if ((strlen ($_POST["heslo"])>50) | strlen ($_POST["heslo"])<3) echo "<table align='center' width='100%' bgcolor='#F55100'><tr><td width='100%' align='center'><img src='images/error.png' width='20' height='20'><font color='white'>Heslo musí mít 3-50 znaků</font></td></tr></table>";
    else
    {
      // kontolou jsme prošli
      $BudemeZobrazovat=false;
      // poděkujeme uživateli
      echo "<table align='center' width='100%' bgcolor='#588FBE'><tr><td width='100%' align='center'><img src='images/picto-fajfka.png' valign='center' width='20' height='20'><font color='white'>Vaše heslo bylo změněno</font></td></tr></table><br>";
      // uložíme změny do databáze
      if (isset($_SESSION["id"])) mysql_query ("update uzivatele set heslo = '".$_POST["heslo"]."' where id=".$_SESSION["id"].";", $GLOBALS["link"]);
    }
  }
if ($BudemeZobrazovat):?>
  <form method="post" action="zmenahesla.php" id="login-forme">
  <table>
    <tr>
      <td>Nové heslo:</td>
      <td><input name="heslo" type = "password" value="<?echo $_POST["heslo"]?>" class="password"></td>
    </tr>
    <tr>
      <td colspan="2"><input type="Submit" class="submit" name="odesli" value="Změnit heslo"></td>
    </tr>
  </table>
  </form>
<?endif;?>
radvis
Profil *
Předpokládám, že inkludujes zmenahela.php do index.php takže to bude tím, že nemáš nastavené u toho souboru Utf-08 :)
Honzicek
Profil *
neinkluduju :-)
radvis
Profil *
A máš tam nastavené jaké má být kódování?
Honzicek
Profil *
jj to mám, zbytek stránky je v pořádku
tady to mas: http://happy-gamers.eu/zmenahesla.php
radvis
Profil *
Tak nastav kódování stránky na windows cp1250 :)
Honzicek
Profil *
pořád nejde...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: