Autor Zpráva
paja22
Profil
<?
$pripoj=MySQL_Connect($se, $us, $pa) or Die(MySQL_Error());
MySQL_Select_Db($db) or Die(MySQL_Error());

$dotaz="SELECT prava FROM users WHERE nick LIKE '$z[0]'";
//vytvoření sql dotazu
$vysledek = MySQL_Query($dotaz); // provedení sql dotazu

while ($zaznam = MySQL_Fetch_Array($vysledek)){
$prava=$zaznam["prava"];


if ($prava==2 or $prava==3) {$zobraz="MENU";}
else {$zobraz="<strong style=\"color:#ff0000; font-family:arial; font-size: 20px;\">Nemáte oprávnění k prohlížení této stránky...</strong>";}
}
echo "$zobraz";
?>


Chci se zeptat šlo by když tedy bude $prava 2 nebo 3 abyse tam vkládal soubor pomocí include ? hledal sem ale nějak mi to pořád né a né fungovat
martindeveloper
Profil
Řádek 13 upravte na :
if ($prava == 2 || $prava == 3){
    $zobraz="MENU";
    include "soubor.php";
}
panther
Profil
martindeveloper:
Řádek 13 upravte na
ne, oba zápisy jsou totožné (logické NEBO)

paja22:
Chci se zeptat šlo by když tedy bude $prava 2 nebo 3 abyse tam vkládal soubor pomocí include ?
podmínku máš správně, include nikde. Jen ho tam doplň.
martindeveloper
Profil
panther:
Ano, chtěl jsem říci něco na styl od řádku třináct (dneska mám den blbec, nedokážu se vyjádřit nebo neuvažuji) :)
or na || jsem přepsal protože jsem si na to zvykl.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: