Autor Zpráva
xlifer
Profil
Lze vrátit do zpětně načteného formuláře název už vybraného souboru?

S klasickým polem to lze hodnotou value=x, ale u typu "file" nevím jak.

<form action="test.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
Soubor : <input type="file" name="soubor"> <!-- ??? zde nacist hodnotu ??? //-->
<input type="submit" value="odeslat"> 
</form>
Alphard
Profil
Myslím, že ne. Byla by to bezpečnostní díra, protože javascriptem jde formulář odeslat a důsledky si asi domyslíte.
xlifer
Profil
Ano, roumím a domýšlím si následky. Díky za odpověď.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: