| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Slunecnice Profil * |
#1 · Zasláno: 4. 6. 2010, 13:37:48
Dobrý den, chci se zeptat na upload souboru. Mám subdomenu rovnou v rootu, ale chci posilat soubory do adresare /home/www/strong.cz/www/image/ Bohužel mi to nefachá :-( Když, ale chci zjistit existenci nějakého souboru, tak pod stejnou cestou mi najde soubor.
if(!file_exists("/home/www/strong.cz/www/image/ obr.jpg")) // Nalezne
move_uploaded_file($_FILES["obrazek"]["tmp_name"], "/home/www/strong.cz/www/image/obr.jpg"); // NenahrajeVí někdo kde dělám chybu? Děkuju |
||
| blaaablaaa Profil |
#2 · Zasláno: 4. 6. 2010, 14:43:37
Mas tam spravne nastaveno pravo zapisu?
Co ti to hlasi za chybu? |
||
| Slunecnice Profil * |
#3 · Zasláno: 4. 6. 2010, 23:51:18
Prava mam nastavene a chybu nevypisuje zadnou.
|
||
| Majkl578 Profil |
#4 · Zasláno: 5. 6. 2010, 00:17:59
Není problém ta mezera v argumentu funkce v podmínce?
|
||
| SpotRudloff Profil |
#5 · Zasláno: 5. 6. 2010, 07:12:19
Majkl578:
Psal přece že to ten soubor nalezne. Možná to je jen klam. |
||
| Slunecnice Profil * |
#6 · Zasláno: 5. 6. 2010, 08:49:00
NN, ta mezera se mi povedla jen tady. Jinak to mám vše ready :-) Jen to nechce nahrát, ale když stejnou cestou dám ověřit na existující soubor, tak mi říká, že existuje. Jen mi to nenahraje na server a navíc ani nerekne chybu. Tak si myslím, že mi to nechce nahrát s duvodu bezpecnosti. Ono asi když v doméně administrace.strong.cz se pokoušim nahrát soubor do www.strong.cz/image/ tak kvuli bezpecnosti nebo nevim co mu vadi. Pac vsechno je dobre napsaný.
|
||
| AM_ Profil |
#7 · Zasláno: 5. 6. 2010, 09:09:40 · Upravil/a: AM_
Ty ověřuješ, zda už takový soubor v adresáři neexistuje, a pokud ne, přesuneš tam právě uploadovaný. Ale vůbec netestuješ, zda se soubor uploadoval úspěšně! Viz $_FILES['obrazek']['error'], vsadím se, že tam nebude 0.
Co chyba znamená zjistíš zde: http://cz.php.net/manual/en/features.file-upload.errors.php Do budoucna se úspěšný upload dá ověřovat přes is_uploaded_file |
||
| Slunecnice Profil * |
#8 · Zasláno: 5. 6. 2010, 10:47:07
Dal jsem si vypsat errory, ale ani tak nic nevypíše.
|
||
| Slunecnice Profil * |
#9 · Zasláno: 5. 6. 2010, 10:55:26
Docílil jsem hlášky o tom jak se úspšně nahrál: File P1070237.JPG uploaded successfully. Displaying contents
Vtip je, ze nenahral. |
||
| Slunecnice Profil * |
#10 · Zasláno: 5. 6. 2010, 11:07:25
Nakonec jsem měl špatnou cestu :-) Děkuju všem za rady
|
||
|
Časová prodleva: 15 let
|
|||
0