Autor Zpráva
kozusnik.jan
Profil *
Ahoj, určitě znáte všichni tento problém PHP. Když tvoříte např. návštěvní knihu a formulář odesíláte pomocí metody "post", tak se vám při aktualizaci webu znovu formulář odešle. Pomocí metody "get" se to zase vypíše celé do adresního řádku, takže tento způsob vypadává. Nevíte, jak zpravit metodu "post", ať se formulář znova neodesílá? Moc dík
denCo
Profil
Stačí, že keď po spracovaní požiadavky presmerujete užívateľa pomocou header() a tým sa všetky POST stratia.
kozusnik.jan
Profil *
Aha, a kde ho mam presmerovat?
SpotRudloff
Profil
Ve stránce, kam formuláře odesíláte.

<?php
header("Location: index.php");
?>
kozusnik.jan
Profil *
ok, a index ma byt ta stranka, na ktere je navstevni kniha?
Alphard_
Profil *
Nemusí to být index, dejte tam stránku, na kterou chcete přesměrovat.
Podle dokumentace by ta adresa navíc měla být absolutní, nějak takhle:
header ("location:http://cesta/stranka.php", TRUE, 303);
kozusnik.jan
Profil *
uz jsem to zkusil a jede to v poho. moc dik
PetrSi
Profil *
Alphard:

jaký je rozdíl mezi
header ("location:http://cesta/stranka.php", TRUE, 303);
a
header ("location:http://cesta/stranka.php");

díky za objasnění

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: