Autor Zpráva
Miri
Profil *
Ahoj, mam vlastni RS a při stisknutí tlačitka uložit se mi stane že me to odhlasí. Nemáte někdo nějaké obecné návrhy čim by to mohlo být ?? v kodu by hcyba byt snad neměla.. nebo mě nenapadá žádny vysvětlení proč to odhlašuje .. Předem díky
jsim
Dej sem kód, který ti provádí přihlášení a kód kde se ta chyba objevuje...
__construct
Miri:
v kodu by chyba byt snad neměla..
pokiaľ Ťa to odhlasuje tak tam asi je .. a pokiaľ ho neuvidíme tak Ti s tým asi nikto nepomôže ..
Miri
Profil *
to bych vam tu mohl vypisovat 10 000 řádku .. protože se mi to stavá u ruzných tlačítek "uložit" a tech tam je vcelku dost.. ja si řikam jestli mi něco nemuže zničit session .. třeba špatný uložení do databaze..
jsim
tak jsem dej to přihlašování a jeden příklad toho, kde se to stává. Tady nikdo není čaroděj, aby si ten kód rituálně vyvolal a zjevil se mu před očima.
nightfish
Miri:
ja si řikam jestli mi něco nemuže zničit session
Třeba vypršení časového limitu?
Jak máš nastaveno session.gc_maxlifetime? Nemá v sobě RS nějaké omezení délky nečinnosti při automatickém odhlášení?
AM_
Miri:
o bych vam tu mohl vypisovat 10 000 řádku .. protože se mi to stavá u ruzných tlačítek "uložit" a tech tam je vcelku dost..
S trochou vlastní snahy zjistíš sám, kde přesně je problém. Vypiš si důležité proměnné, zjisti, kdy která proměnná nabývá jaké hodnoty, a za chvíli uvidíš dost přesně, kde se děje něco neočekávaného... Třeba zjistíš, že je někde prázdná _SESSION ikdyž by být neměla, nebo že se něco omylem volá aniž by mělo...

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0