Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Miri Profil * |
#1 · Zasláno: 10. 6. 2010, 12:32:35
Ahoj, mam vlastni RS a při stisknutí tlačitka uložit se mi stane že me to odhlasí. Nemáte někdo nějaké obecné návrhy čim by to mohlo být ?? v kodu by hcyba byt snad neměla.. nebo mě nenapadá žádny vysvětlení proč to odhlašuje .. Předem díky
|
||
jsim Profil |
#2 · Zasláno: 10. 6. 2010, 12:36:24
Dej sem kód, který ti provádí přihlášení a kód kde se ta chyba objevuje...
|
||
__construct Profil |
#3 · Zasláno: 10. 6. 2010, 12:36:39
Miri:
„v kodu by chyba byt snad neměla..“ pokiaľ Ťa to odhlasuje tak tam asi je .. a pokiaľ ho neuvidíme tak Ti s tým asi nikto nepomôže .. |
||
Miri Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 6. 2010, 12:40:07
to bych vam tu mohl vypisovat 10 000 řádku .. protože se mi to stavá u ruzných tlačítek "uložit" a tech tam je vcelku dost.. ja si řikam jestli mi něco nemuže zničit session .. třeba špatný uložení do databaze..
|
||
jsim Profil |
#5 · Zasláno: 10. 6. 2010, 12:43:41
tak jsem dej to přihlašování a jeden příklad toho, kde se to stává. Tady nikdo není čaroděj, aby si ten kód rituálně vyvolal a zjevil se mu před očima.
|
||
nightfish Profil |
#6 · Zasláno: 10. 6. 2010, 12:44:18 · Upravil/a: nightfish
Miri:
„ja si řikam jestli mi něco nemuže zničit session“ Třeba vypršení časového limitu? Jak máš nastaveno session.gc_maxlifetime? Nemá v sobě RS nějaké omezení délky nečinnosti při automatickém odhlášení? |
||
AM_ Profil |
#7 · Zasláno: 10. 6. 2010, 16:20:43
Miri:
„o bych vam tu mohl vypisovat 10 000 řádku .. protože se mi to stavá u ruzných tlačítek "uložit" a tech tam je vcelku dost..“ S trochou vlastní snahy zjistíš sám, kde přesně je problém. Vypiš si důležité proměnné, zjisti, kdy která proměnná nabývá jaké hodnoty, a za chvíli uvidíš dost přesně, kde se děje něco neočekávaného... Třeba zjistíš, že je někde prázdná _SESSION ikdyž by být neměla, nebo že se něco omylem volá aniž by mělo... |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0