Autor Zpráva
YoSarin
Profil *
Ahoj,
Na mém localhostu mi bez problémů běhalo PHP 5.0.4, Apache 2.0.54 a MySQL 4.1. Všecno fungovalo bez problémů, ale dneska najednou to při spouštění apache vypisuje chybovou hlášku:
PHP startup: Unable to load dynamic library 'c:\php\ext\php_mysql.dll' - Uvedená procedura nebyla nalezena

Přitom jsem cestu k ext. souborum neměnil a php_mysql.dll je tam kde bylo vzdycky. Navic pokud povolim jakykoli jiny extension, ktery je ve stejnem adresari (c:\php\ext\) tak to tu hlasku vypise taky...

Navic, nevim proc, to tu hlasku vzdycky pro jistotu jeste jednou zopakuje...

Nevite nekdo cim by to mohlo byt?
Předem děkuji za nápady

P.s.: Vcera jsem zkousel instalovat Ceasar FTP server, není možné, že to je nějaká softwarová kolize? Ale to se mi moc nezdá...
fimmos
už tu stejný dotaz byl, podívej se na předchozí témata, než to napíšeš hned...
YoSarin
Profil *
Podobne tema jsem tady nasel, ale neresilo muj problem - tam bylo resenim nakopirovat dane soubory du slozek kam vede cesta v php.ini. Ja tam ty soubory mam. Mne proste Apache hlasi, ze nemuze nalezt knihovny v adresari, ve kterem prokazatelne jsou...
ash
Možno ti ten novoinštalovaný server prepísal súbory staršou verziou.
Mne sa stalo, ze mi inštalácia starej verzie MySQLfront prepísala súbory potrebné pre LDAP extension.
YoSarin
Profil *
To nevím... Caesar je ciste FTP server a nemyslim ze k praci potrebuje php MySql knihovnu... :-(
Zkusim reinstall apache, snad to pomuze...
YoSarin
Profil *
Mno, takze nepomohla reinstalace PHP, Apache ani MySQL a ani odinstalovani FTP serveru nic nevyresilo... :( Fakt nevim co s tim... :'-(
YoSarin
Profil *
Tak, hura - uz to je... :)
Preci jen to bylo v kopirovani souboru... (=> omluva pro fimmos)
Problem spocival v souboru libmysql.dll, ktery musi byt v adresari "system_disk:\system_path\system32\"
Anonymní
Profil *
[img][/img]
[pre][/pre][i][/i][b][/b][url=http://neco.cz]Text odkazu[/url][img][/img]
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0