Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
YoSarin Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 9. 2005, 11:22:01
Ahoj,
Na mém localhostu mi bez problémů běhalo PHP 5.0.4, Apache 2.0.54 a MySQL 4.1. Všecno fungovalo bez problémů, ale dneska najednou to při spouštění apache vypisuje chybovou hlášku: PHP startup: Unable to load dynamic library 'c:\php\ext\php_mysql.dll' - Uvedená procedura nebyla nalezena Přitom jsem cestu k ext. souborum neměnil a php_mysql.dll je tam kde bylo vzdycky. Navic pokud povolim jakykoli jiny extension, ktery je ve stejnem adresari (c:\php\ext\) tak to tu hlasku vypise taky... Navic, nevim proc, to tu hlasku vzdycky pro jistotu jeste jednou zopakuje... Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Předem děkuji za nápady P.s.: Vcera jsem zkousel instalovat Ceasar FTP server, není možné, že to je nějaká softwarová kolize? Ale to se mi moc nezdá... |
||
fimmos Profil |
#2 · Zasláno: 1. 9. 2005, 11:29:36
už tu stejný dotaz byl, podívej se na předchozí témata, než to napíšeš hned...
|
||
YoSarin Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 9. 2005, 15:16:37
Podobne tema jsem tady nasel, ale neresilo muj problem - tam bylo resenim nakopirovat dane soubory du slozek kam vede cesta v php.ini. Ja tam ty soubory mam. Mne proste Apache hlasi, ze nemuze nalezt knihovny v adresari, ve kterem prokazatelne jsou...
|
||
ash Profil |
#4 · Zasláno: 2. 9. 2005, 15:36:39
Možno ti ten novoinštalovaný server prepísal súbory staršou verziou.
Mne sa stalo, ze mi inštalácia starej verzie MySQLfront prepísala súbory potrebné pre LDAP extension. |
||
YoSarin Profil * |
#5 · Zasláno: 3. 9. 2005, 12:11:37
To nevím... Caesar je ciste FTP server a nemyslim ze k praci potrebuje php MySql knihovnu... :-(
Zkusim reinstall apache, snad to pomuze... |
||
YoSarin Profil * |
#6 · Zasláno: 3. 9. 2005, 12:30:12
Mno, takze nepomohla reinstalace PHP, Apache ani MySQL a ani odinstalovani FTP serveru nic nevyresilo... :( Fakt nevim co s tim... :'-(
|
||
YoSarin Profil * |
#7 · Zasláno: 3. 9. 2005, 12:41:36
Tak, hura - uz to je... :)
Preci jen to bylo v kopirovani souboru... (=> omluva pro fimmos) Problem spocival v souboru libmysql.dll, ktery musi byt v adresari "system_disk:\system_path\system32\" |
||
Časová prodleva: 26 dní
|
|||
Anonymní Profil * |
#8 · Zasláno: 29. 9. 2005, 10:48:34
[img][/img]
[pre][/pre][i][/i][b][/b][url=http://neco.cz]Text odkazu[/url][img][/img] |
||
Časová prodleva: 20 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0