Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Koumal Profil * |
Zdravím
poprvé zkouším exec() Mám jeden takový program pro prostředí Windows a při spuštění z php to má vygenerovat výpis s čísly. Samostatně z příkazového řádku to funguje ale když to spouštím z php tak to nejde. $path="localhost/SERVER_TOOLS/sweph"; $command = "$path/swetest"; exec($command, $outf, $return); A spouštím to odtud: http://localhost/astro/swiss.php Nevíte čím to může být? Nemám třeba něco nastavit v php.ini? |
||
DoubleThink Profil * |
#2 · Zasláno: 2. 7. 2010, 22:17:14
Cituji z php.net:
Return Values The last line from the result of the command. If you need to execute a command and have all the data from the command passed directly back without any interference, use the passthru() function. |
||
Koumal Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 7. 2010, 22:33:30
Nerozumím ti. Když použiju
passthru($command, $result); die($result); Tak se nic neděje. Nesouvisí s tím toto? If you have chrooted apache and php, you will also want to put /bin/sh into the chrooted environment. Otherwise, the exec() or passthru() will not function properly, and will produce error code 127, file not found. Nemá se to spouštět jako swetest místo $path/swetest ? |
||
Koumal Profil * |
#4 · Zasláno: 2. 7. 2010, 22:49:11
Už to mám:
$path="P:\\server\\SERVER_TOOLS\\sweph"; Systém pracuje s obrácenými lomítky. To jsem si neuvědomil. Takže přes localhost to ani nemohu spouštět! |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0