Autor Zpráva
frauen
Profil *
Zdravím, mám proměnnou, ve které mám html tabulku a v ní odkazy na obrázky. Při odstraňování mi však vyskočí chyba a obrázky se neodstraní.

Chyba: Warning: unlink(127.0.0.1/web/tmp/1278495257.jpg) [function.unlink]: No such file or directory in C: ...

$regular = "|<a[^>]+href=[('\")]+([^>]+)[('\")]+[^>]*>(.*)</a>|U";
if(preg_match($regular, $data)) {
preg_match_all($regular, $data, $out, PREG_PATTERN_ORDER);
foreach ($out[1] as $val) {
unlink('../' . $val);
}
}

Obrázek na 127.0.0.1/web/tmp/1278495257.jpg ve skutečnosti existuje (jde i zobrazit), ale hází mi to tu chybu. V čem je problém? Díky
nightfish
frauen:
Obrázek na 127.0.0.1/web/tmp/1278495257.jpg ve skutečnosti existuje (jde i zobrazit
Tedy někde v include_path existuje adresářová struktura 127.0.0.1/web/tmp? Pokud ne, tak vymaž to 127.0.0.1 na začátku (pak se bude hledat /web/tmp v rootu souborového systému).
Joker
frauen:
Obrázek na 127.0.0.1/web/tmp/1278495257.jpg ve skutečnosti existuje (jde i zobrazit)
Určitě v adresáři s webem existuje adresář jménem 127.0.0.1? Není to náhodou adresa serveru?
frauen
Profil *
Joker:
Vím, že je to adresa localhostu. U toho unlink používám relativní cestu, jen v tom výpisu chyby to tam doplní potom.
nightfish
frauen:
Když za řádek 5 dáš
echo '../'.$val.'<br>';
, tak to vypíše jakou cestu a jakou chybu (včetně té části za No such file or directory in ...)?
frauen
Profil *
Už jsem přišel na problém., navedl si mě dobře nightfish -> $val = 'http://127.0.0.1/web/tmp/1278495257.jpg'. Teď bych nějak potřeboval zjistit jen ten obrázek, nikoliv absolutní cestu k němu. Jak bych toho dosáhl? Díky.

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0