Autor Zpráva
Vladimír Iljič
Profil *
Dobrého den všem,

potřebuji pomocí str_replace převést tagy prázdného odstavce na obyčejné br:
$text = Str_Replace("<p> </p>","<br>",$text);


jenže mi to nechce jet nyslím že kvůli mezeře mezi p tagy tudíž jsem zkoušel toto <p>&nbsp;</p> i toto <p>_</p> ale pořád nic poradíte si s tím někdo?
drvaca
Profil
Mě to funguje bez problému, nanejvýš bych zkusil zaměnit velké S za malé s, jinak mě nic nenapadá.
Alphard
Profil
Vladimír Iljič:
Zkuste např.
$text = preg_replace("~<p>(\\s)*<\\/p>~i","<br>",$text);

drvaca:
1. možná tam není mezera, ale něco jiného
2. jména funkce jsou case-insensitive
Vladimír Iljič
Profil *
Sakryš to je divný, ale jinak to funguje když dám nahradit jen <p> tak to jede bez problémů ale s tou mezerou to nic nedělá
Vladimír Iljič
Profil *
To je ono děkuji mnohokrát

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0