Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
petrr Profil * |
#1 · Zasláno: 1. 8. 2010, 19:35:26
Ahojky, pokousel sem se tady nekolikrat vytvorit jednoduchy reg. formular ale stale se mi nevede, potreboval by jsem pomoct od nekoho kdo by to semnou prosel a dotahl do konce... Pomuze mi nekdo od zacatku?? Dekuji
|
||
panther Profil |
#2 · Zasláno: 1. 8. 2010, 19:39:17
petrr:
„potreboval by jsem pomoct od nekoho kdo by to semnou prosel a dotahl do konce... Pomuze mi nekdo od zacatku?“ co za to, že s tebou bude někdo trávit čas a učit tě základy HTML a PHP? |
||
petrr Profil * |
#3 · Zasláno: 1. 8. 2010, 19:42:24
klidne zaplatim.... da se??
|
||
shaggy Profil |
#4 · Zasláno: 1. 8. 2010, 19:43:45
|
||
petrr Profil * |
#5 · Zasláno: 1. 8. 2010, 19:44:16
ok tak jdeme na to??
|
||
petrr Profil * |
#6 · Zasláno: 1. 8. 2010, 20:39:54
vytvoril sem toto:
index.php: <html> <body> <font size="5" face="sans-serif">Login </font> <form action="zpracovani.php" method="POST"> <table cellpadding="3" cellspacing="4" border="0"> <tr> <td>Username:</td> <td><input type="text" name="username"></td> </tr> <tr> <td>Password:</td> <td><input type="password" name="password"></td> </tr> <tr> <td><input type="submit" name="submit" value="Log in"/></td> </tr> </table> </form> </body> </html> a zpracovani.php: <?php $connect = mysql_connect("localhost","root","" ) or die ("Nejde se pripojit..!"); mysql_select_db("registrace") or die ("Nemuzu najit databazi..."); session_start(); ?> co potrebuju udelat dále?? k databazi se pripojim, mam tam ulozene jmeno i heslo, co dál? dekuji za kazdou radu... |
||
panther Profil |
#7 · Zasláno: 1. 8. 2010, 21:00:01
petrr:
„co dál?“ to už ti bylo řečeno několikrát. Ve FAQ je též přihlašování, třeba z něj pochopíš správnou myšlenku porovnání zadaných údajů s údaji v DB. „dekuji za kazdou radu...“ rad jsi dostal dost - odkazy na realizované kousky kódů, na seriál na linuxsoftu. Co čekáš více? Že ti to někdo bude (zadarmo) psát? Že tě někdo bude učit základy čehosi? |
||
petrr Profil * |
#8 · Zasláno: 1. 8. 2010, 21:05:35
diky za info
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0