Autor Zpráva
QGAnna
Profil
Píše to: Parse error: syntax error, unexpected '<' in /3w/webzdarma.cz/a/anna-hry/ryby/start2.php on line 2
Kód:
<? $c = $a;
$d = <img src="$a.bmp"> ?> 
<? if ($c < 16) {echo $d} else {Bohužel tam je jenom 15 rybiček, a vy se pokoušíte dostat na tu $a.}  ?>
1=<img src="1.bmp"><br>
2=<img src="2.bmp"><br>
<? echo $a ?>=<img src="<? echo $a ?>.bmp"> ?><br><br>
<form method=get" action="start2.php">
<? $c = $a + $b ; echo $c ?>+<select name="b">
<option>1</option>
<option>2</option>
</select>=<input type="submit" value="OK" style="cursor: url('http://cute-spot.com/cursors/21.ani')">
</form>

Stránka kde to píše

V čem je chyba vím, ale nevím jak udělat, aby to nevadilo a prostě když chci vypsat $d, napsalo by to normálně to <img src="$a.bmp">. Nevíte jak to udělat?
QGAnna
Profil
No tak to už jsem vyřešila, nemohl by mi někdo poradit s tím co tam je teď (Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';' in /3w/webzdarma.cz/a/anna-hry/ryby/start2.php on line 3
)? Vůbec nechápu co tam mám špatně.
AM_
Profil
řetězce patří do uvozovek, nejen tady, ale i všude jinde.
přečti si pěkný článek od Tisa

také doporučuji pojmenovávat proměnné nějak příznačněji, než a,b,c,d.
QGAnna
Profil
No a jak bych vyřešila to #2? Taky úvozovkama nebo jak (potřebovala bych kód, v PHP jsem spíš začátečník)?
QGAnna
Profil
No tak tento problém už je "taky" vyřešen.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0