Autor Zpráva
php
Profil *
Zdravím,
zajímalo by mě zda se dá do cizí stránky (konkrétně formuláře) nahrát automaticky nějaká data. Uvedu příklad: Na svojí stránce hodím klasický iframe na seznam.cz. A ted chci z mojí databáze automaticky vyplnit přihlašovací údaje na mail (login, heslo). Doufám, že jsem to napsal srozumitelně. Děkuji
Keeehi
Profil
php:
Takovéto řešení neznám, ale:

PHP dokáže třeba přes curl poslat na cizí stránku takový dotaz, aby se to tvářilo tak, jako by byl ten formulář vyplněn a odeslán.

Pokud to potřebuješ pouze pro sbou osobní potřebu, mohl by jsi použít bookmarklet. (to znamená, že musíš 1 kliknout)
AM_
Profil
Keeehi:
PHP dokáže třeba přes curl poslat na cizí stránku takový dotaz, aby se to tvářilo tak, jako by byl ten formulář vyplněn a odeslán.
jenže tím se nepřihlásí uživatel, protože požadavek jde od PHP serveru, nikoli od prohlížeče uživatele.

Dá se to vyřešit javascriptem, ale nevím z hlavy jak (možná funguje document.getElementById('mujiframe').document.nejak-se-odkazat-na-login-form.value)
Keeehi
Profil
AM:
jenže tím se nepřihlásí uživatel, protože požadavek jde od PHP serveru, nikoli od prohlížeče uživatele.
Ano, dá se to třeba použít na stáhnutí obsahu stránky, která je schovaná za heslem

možná funguje document.getElementById('mujiframe').document.nejak-se-odkazat-na-login-form.value
Mělo by to fungovat (imho bez druhého documentu), ovšem jen v rámci jedné domény. Tímto se na seznam nepřihlásí ze své stránky.
php
Profil *
Dobře, zkusím to nějak vyřešit děkuji ;)

Vaše odpověď

Mohlo by se hodit


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: