Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Pietro Profil |
#1 · Zasláno: 9. 8. 2010, 21:31:49 · Upravil/a: Pietro
Dobrý den,
už několik hodin se potím s jedním regulárním výrazem - resp. jeho předělávkou z ereg na preg. Mohli byste mě nakopnout a pomoci? Díky $data = '{{BOX:2}} <div class="box"> {{CONTENT}} </div> {{/BOX:2}} {{BOX:5}} <div class="box"> <div class="nadpis cerny"> <h3><a href="{$kde}magazin/novinky">Novinky</a></h3> </div> {{CONTENT}} </div> {{/BOX:5}} '; $data = ereg_replace('{{BOX:2}}(.+){{CONTENT}}(.+){{/BOX:2}}', '\1'.$content.'\2', $data); Zkoušel jsem toto: #{{BOX:2}}(.+){{CONTENT}}(.+){{/BOX:2}}# #\{\{BOX:2\}\}(.+)\{\{CONTENT\}\}(.+)\{\{/BOX:2\}\}# #\{\{BOX:2\}\}(\s|.)+\{\{CONTENT\}\}(\s|.)+\{\{/BOX:2\}\}# #\{\{BOX:2\}\}([^\{]+)\{\{CONTENT\}\}([^\{]+)\{\{/BOX:2\}\}# a spousty dalších, ale nefugovalo mi to... Co dělám špatně? Díky |
||
AM_ Profil |
#2 · Zasláno: 9. 8. 2010, 21:35:27 · Upravil/a: AM_
nevidím důvod, proč by to nemělo fungovat, asi to bude nějaká drobnost. Zkus jednodušší matche (matchni třeba jen {{BOX:2}} atd...), abys zjistil, kde přesně je problém.
|
||
Keeehi Profil |
#3 · Zasláno: 9. 8. 2010, 21:47:18 · Upravil/a: Keeehi
Jelikož jde o nahrazení na více řádcích, zkusilo bych na konec přidat písmeno s: "#bla bla bla#s"
|
||
Pietro Profil |
#4 · Zasláno: 9. 8. 2010, 21:49:47
Keeehi:
Děkuji Keeehi, tohle pomohlo. Nakonec je to tedy jen v takové drobnosti až si dovolím říct pitomosti... Takže nakonec: #\{\{BOX:2\}\}(.+)\{\{CONTENT\}\}(.+)\{\{/BOX:2\}\}#s Díky všem za nápady |
||
Časová prodleva: 15 let
|
0