Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
anonimní Profil * |
zdravim ludia
mam maly problemik: v tomto skripte function getdirs($dir) { $dirs=array(); chdir($dir); if ($handle = opendir($dir)) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != ".."){ if (is_dir($file)) { $dirs[] = $file; } } } closedir($handle); } sort($dirs); return $dirs; } by sa mi mali nacitat jednotlive zlozky v adesari. problem je vtom ze sa mi nacitaju tie z rovnakeho adresara ako je aj tento skript. ja by som potreboval aby sa mi nacitali z dalsej zlozky. napr fotky napisem to aj takto: mam adresar napr web. v nom je subor fotky a index.php v ktorom je tento skript. ja potrebujem aby sa mi nacitali subory zo suboru fotky Moderátor nightfish: Vkládej prosím kódy mezi značky [pre] a [/pre] (stačí kliknout na
![]() Moderátor nightfish: Tvůj projev je špatně srozumitelný, piš prosím s diakritikou.
|
||
fuckin Profil |
#2 · Zasláno: 19. 8. 2010, 19:14:50
anonimní:
„mam adresar napr web. v nom je subor fotky a index.php v ktorom je tento skript. ja potrebujem aby sa mi nacitali subory zo suboru fotky“ Aneb jedna velká zpatlanina. Soubor a složka je rozdíl. Chápu to dobře že chceš načíst soubory ze složky fotky? Pak... function getFiles($dir) { $dirs=array(); chdir($dir); if ($handle = opendir($dir)) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if ($file != "." && $file != ".."){ if (!is_dir($file)) { $dirs[] = $file; } } } closedir($handle); } sort($dirs); return $dirs; } $soubory = getFiles('./fotky'); |
||
anonimní Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 8. 2010, 19:23:34
ok napisem to este raz: mam zlozu web. v nom je index.php a zlozka fotky. v zlozke fotky je este kopu zloziek (albumov v ktorych sa uz nachadzaju obrazky). tento skript mi funguje ale len vtedy pokial su tie albumy v tej istej zlozke ako je index.php. ja som ich nakopiroval do zlozky fotky a teraz potrebujem upravit cestu aj v tom skripte
|
||
fuckin Profil |
#4 · Zasláno: 19. 8. 2010, 19:29:00
Super, konečně může normální člověk pochopit co chceš udělat.
V parametrech funkce getDirs uvádíš složku, kterou chceš prohledat. $slozky = getDirs('./fotky'); |
||
anonimní Profil * |
#5 · Zasláno: 19. 8. 2010, 19:38:17
no jo.. ale kam s tym?
|
||
Časová prodleva: 15 let
|
0